REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Reprezentanţii PSD, singurii care au depus depus o coroană la Monumentul Eroilor Independenței României

Reprezentanţii PSD, singurii care au depus depus o coroană la Monumentul Eroilor Independenței României

Replica API 10 mai 2019 | 01:00 456

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenței de Stat a României, parlamentarii PSD Constanţa – George Gabriel Vişan şi Ştefan Mihu au depus o coroană la Monumentul Eroilor Independenței României - 1877, din parcul de la Casa de Cultură. Alături de parlamentarii PSD, la ceremonie au participat şi reprezentanţii organizaţiilor de tineret şi de femei din cadrul Partidului Social Democrat.

De precizat că reprezentanţii PSD au fost singurii reprezentanţi ai unui partid politic care au marcat momentul.

CMF: 41190008

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ultimile zile de fapt independenta Romaniei este culmea inlocuita cu cedarea suveranitatii total catre Europa. Deci care independenta? La asta subscriu multi liberali si useristi. Repet care independenta? Normal ca numai psd a fost. Pacat ca rezultatele proaste ale pesedistilor incompetenti si coruptia desfiinteaza cat de curand PSD. Socheaza unele pareri de dreapta cu privire la patriotissm, la a fi roman etc. Alte popoare au alte pareri despre tarile lor. Chiar europene!
0
0
Normal ca au fost singurii pentru ce toti ceilalti nu au fost anuntati de ceremonie
1
0
Am ramas ,,impresionat" de gestul PSD!Depuneti o coroana si pentru Romania ca si asa aproape ati ingropat-o!Deocamdata doar in datorii,dar mai aveti ceva timp!Cei de la Replica de ce au sters comentariile de la interviul lui Daraban de ieri?Echidistantilor!
3
0
Oribil ! Puteau sa faca un armistiu , din respect , pentru miile de romani morti pentru revenirea Dobrogei la Romania si Indepenta Romaniei . Pana la urma cinstesc o Romanie , care in acele vremuri , avea sange in instalatie . Politicieni de otel , nu carpe . In fine...sa ne intoarcem la mall-uri si bmw-uri , identitatea noi generatii .
2
1
si de ce tin aia mana la portofele, sa nu si le fure unul altuia ?
2
4
si mata ce zice?
4
4
Care bai INDEPENDENTA cand simon pres spunea ca a cucerit cu fonduri de la soros: romania, bulgaria, ungaria ... . Mai nou CIUMA ROSIE are abonament la zidul de dat cu capul.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212