REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Reprezentanţii Serviciului Vamal al Republicii Moldova, vizită de studiu în Portul Constanţa

Reprezentanţii Serviciului Vamal al Republicii Moldova, vizită de studiu în Portul Constanţa

Replica API 11 iulie 2022 | 00:00 857

În perioada 11-12 iulie, oficialii Serviciului Vamal al Republicii Moldova se află într-o vizită de studiu în Portul Constanța. Aceasta face parte din programul misiunii bilaterale în Moldova, organizată de Biroul consilierului general al Departamentului de Comerț al SUA.

Oficialii şi experţii internaţionali prezenţi s-au întâlnit cu directorul general al CN APM SA Constanţa, Florin Goidea, dar şi cu reprezentanţi ai oficiilor vamale, obiectivul acestei întrevederi fiind acela de a cunoaşte entităţile care au autoritatea de a lua măsuri de aplicare și/sau de a identifica soluţii de modificare a procedurilor. Se are în vedere o mai bună înţelegere a impactului şi eficientizării procedurilor vamale, în special: automatizare în declarații și plăți, proceduri de control a mărfii, capacități de inspecție non-intruzivă, tipuri de mărfuri/activități ilicite detectate și interceptate.

Scopul acestei vizite este de a familiariza participanții în legătură cu cele mai bune practici ale României în procedurile de control vamal din port. Această iniţiativă face parte din obiectivul general al misiunii SUA de a diversifica coridoarele comerciale ale Moldovei și de a îmbunătăți operațiunile în Portul Giurgiulești.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci,se indreapta camerele in directia cer,scanarile nu se fac cica e ceva defect,sanchi,nu se controleaza nimic ca sa nu fie deranjata spaga,se baga toate gunoaiele in tara!din cind in cind se prinde la misto un agarici ca sa arate ce activitate au.
0
0
daca tot au venit, au adus si ei un camion de tigari eftine, si ceva koniac bun de vanzare la pret de free shop?
0
0
Americanii p u . ii ! Dicteaza peste tot ! De cand o tara isi permite sa dicteze pe teritoriul altor tari ! De fapt si cand se fac transferurile de trupe , romanasii de prin vama nici nu pun piciorul sa participe la ceea ce pleaca de pe teritoriul romanesc ! Vin vamesii americani si nu permit sa urce pe nave camioane , containere , care sa contina vreun fir de praf sau mizerie. Ordin : Capra am zis !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212