REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

RESTAURANTELE, LA UN PAS SĂ FIE REDESCHISE. Ce a spus Orban

RESTAURANTELE, LA UN PAS SĂ FIE REDESCHISE. Ce a spus Orban

Replica API 24 iulie 2020 | 00:03 2223

Orban a declarat că a fost la un pas sa deschidă restaurantele de pe litoral dar problema este numărul de cazuri care creşte.

„Eram pe punctul de a deschide restaurantele din spaţii închise din hoteluri dar ne confruntăm în momentul de faţă cu o creştere a numărului de cazuri şi încă analizăm acest aspect“ a declarat premierul.

„Spaţiul fiscal şi bugetar pe care îl avem este extrem de limitat, restrâns. Şi aşa am moştenit un deficit bugetar. Pe lângă asta, fiscalitatea din România este una relativă, atractivă şi competitivă, noi nu ne putem permite, atâta timp cât ne cresc cheltuielile, să reducem taxele şi impozitele“, a declarat Orban, fiind întrebat ce măsuri de ordin fiscal pe care le are în vedere pentru sprijinirea sectorului turistic.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este foarte bine sa se deschida restaursantele,pentru cei ce isi permit,au curaj ,se simt bine si asa. Masurile de protecite implica cheltuieli ,asa ca acei clienti vor intelege de ce o omleta acolo costa cat cinci fripturi acasa. Clientii decid,asa ca e bine sa nu intervina un stat de cacat autoritarist, si sub pretentia niciodata dovedita ca ar pretui oamenii,sa faca abuzuri.
1
1
arabul asta ar dori sa aibe sfarsitul carierei macar cum l a avut Omar Haisam
0
0
ce dracu cauta murad acolo ?
1
1
Pe cati a corupt acest Murad si veti cadea masca! Ce fac oare structurike statului??? Sau toti stau la coada sa primeasca pomana de la el??? Imi este scarba!
1
1
Terminati cu prostiile, unii mor, majoritatea traiesc, viata isi urmeaza cursul. Deschideti restaurantele
2
3
Hotelurile nu sunt focare de infectie cu sute de turisti?????!!!!! De unde au crescut numarul de imbolnaviri??? De la restaurante??????
7
0
In poza, cel cu sacou bleu, e Julio Iglesias? Mama ce a imbatranit
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212