REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Restaurantul Albatros, AMENDAT din cauza unei POMENI

Restaurantul Albatros, AMENDAT din cauza unei POMENI

Replica API 18 octombrie 2020 | 00:25 8159

Polițiști din cadrul Secției 3 Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un restaurant din muncipiul Constanța, ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o comemorare, care se desfășura atât în spațiu închis (cu participarea a 38 de persoane), cât și pe terasa localului (22 de persoane) încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive). Potrivit informațiilor noastre, este vorba de restaurantul Albatros. Administratorul societății comerciale în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se faceau pomeni in memoria celui mai talentat primar al Medgidiei..omul care a sapat groapa aproapelui, si ca dobitocul si-a permis sa alunece in ea..de ce va mirati..acest individ este acum in locul acela invidiat de toti..locul cu multa liniste si multa verdeata..cred ca stiti ca individul IORDACHE MAREAN.. este cel de care facem vorbire.. un jeg de om..in viata lui a pus pret pe tpate javrele si mancatorii de K...cacat.. acum este tot sef...SEFUL IADULUI...
2
0
cea mai mare javra ordinara decesul lui Lazia L.Mihai Dorin.Dumnezeu sa il ierte sa ii fie tarana grea jegului.Iti transmite Strutinschi.
5
2
acolo se dadeau POMENI..ELECTORALE...
3
4
Lucrez intr-un market , cand este prea plin incerc , sa bag lumea pe rand in magazin . Dar incep sa comenteze : aha ne tineti afara !! Cei care sunt inauntru , nu au rabdare si ii doare undeva , de distantare . Cat sa le explici ? Cat sa te rogi de ei ? Ii apuca nervi instant . O lipsa totala de civilizatie si respect intre noi . Indiferent cum este , tot se comenteaza .
19
7
Lasati-I sa faca in ban, ii duceti la faliment ma jigodiile dracului
21
6
Numaru de participanti era la limita. Iar acolo nu era distractie era pomana. Dar se lauda si inteligentele organe ca au lucrat contra raspandirii virusului. Cand era imbulzeala asta vara cu curvasareala pe tot litoralul ia durut la basca.
31
3
Amenda pulii...la lidl erau 150 de persoane...acolo nu este corona....aia au voie..ca.s din germania
33
6
Numai de sifoneala sunteti buni. poate era pomana lu ma-ta asta care tot latra de amenda. cred ca la restaurant ajungi doar cand te mai invita cineva la vreo pomana lache
14
7
Era pomana premarului
8
4
Restaurant Albatros este o emblema a Constantei. Bine ca nu are etaje ca il darama si pe asta makidonul Mazdare
16
4
Si voi puteti fi identificati.
15
2
Mai tanti, opreste-te cu instigarea la omor, ca te putem identifica.
3
27
F bine i-au facut, trebuia o amenda mai mare si bodega inchisa cel putin 2 luni. Numai asa se invata minte fomistii astia. Si pt idiotii de la replica pulii noastre, amenda nu-i pt pomana, este pt bodecarul care nu a respectat regulile. Prostilor
21
19
De ce ati scos stirea cu popas Andra International... Valul lui Traian, se vede ca treaba cu presa din Constanta se face dupa banii si bunul plac al unora, nu dupa profesionalism... RUSINE REPLICA !
26
1
Pentru pensatului de mai jos daca se respectau legile tu nici pe bulevardul pulii nu erai proiectat.
22
30
F bine k i-a amendat,legea trebuie respectata de toti.
34
28

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614