REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

RESTO Constanța: „Marea Relaxare vine de pe mare!”, din 31 mai, pe ALEZZI YACHT!

RESTO Constanța: „Marea Relaxare vine de pe mare!”, din 31 mai, pe ALEZZI YACHT!

Replica API 30 mai 2021 | 14:20 7622

RESTO Constanța organizează, din 31 mai, un eveniment dedicat industriei HORECA de pe litoral, pentru reunirea tuturor forțelor din Industria noastră, ca un semnal puternic de revenire a sectorului HoReCa din România.

„RESTO Constanța organizează un prim mare Eveniment dedicat Industriei HORECA de pe Litoral, pentru reunirea tuturor forțelor din Industria noastră, ca un semnal puternic de revenire a sectorului HoReCa din România și ca mesaj către milioane de români, pe care îi invităm pe Litoral în România în acest an!

Operatorii de restaurante, cafenele, baruri, saloane de evenimente, beach baruri, cluburi, plaje, hoteluri, agenții de turism și organizatori de evenimente se vor reuni într-un eveniment în care vom putea interacționa cu autoritățile publice locale și guvernamentale, precum și cu furnizori, distribuitori, parteneri și instituții. Vor fi prezenți și președinții unor Asociații tip HORECA din țară, care ne sunt parteneri în Federația industriei Ospitalității din România!

În cadrul evenimentului RESTO vor avea loc și Degustări de vinuri de la crame dobrogene, prezentări de produse HORECA și punem un accent deosebit pe partea de socializare și comunicare între operatorii privați din industria locală HORECA, pe care vrem să îi reunim într-o voce comună!” a declarat Corina Martin, președintele de onoare al RESTO Constanța.

„În evenimentul nostru, pe care îl dedicăm industriei locale HORECA, am inclus, în Parteneriat cu Top Hospitality România și alături de Sponsor CELLI România, și prima «Cupa Marea Neagră în Artă Culinară 2021», concurs culinar în care se vor întrece mai multe echipe de restaurante și maeștri bucătari de pe Litoral! Vă așteptăm alături de noi!“ a adăugat Egevit Aslan, președinte RESTO.

La eveniment au fost invitați Primul Ministru al României, Miniștrii Mediului, Apelor și Pădurilor, Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și Transporturilor, dar și Prefectul Constanței, primarii ce administrează stațiuni turistice pe Litoral, Președintele CJ Constanța, și instituțiile cu atribuții de control în domeniul HORECA, respectiv DSP, DSV, DSVSA, ANPC, ITM, ANAF, ISU, IPJ, Agenția de Mediu și ABADL.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sigur ca te relaxezi. Se aud urlind manelele de la bord chiar si de pe plaja din Eforie Nord...
0
1
Club de swingeri
7
1
A gasit fraieri sa le pape banii Sosoaca turismului.A invitat primul ministru.Parca nu stie lumea ce hram poarta.
9
2
Iar se scalambaie vaca de Corina Martin?
12
2
Alezzi da tunul, a ma scuzati tonul, iar fraierii pun botul. 30 de ani si-au batut joc de oamenii care au lucrat pe litoral
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272