REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

RESTRICȚII de CIRCULAȚIE pe mai multe STRĂZI din Constanța: repetiții pentru Ziua Națională a României!

RESTRICȚII de CIRCULAȚIE pe mai multe STRĂZI din Constanța: repetiții pentru Ziua Națională a României!

Replica API 29 noiembrie 2019 | 02:02 537

Militarii care participă la Parada de 1 Decembrie au început, joi dimineață, repetițiile, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

Ca în fiecare an, evenimentele vor începe la ora 08:30 cu depuneri de coroane la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central.

Urmează apoi, începând cu ora 10:30, o paradă a forțelor armate. Defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

De la ora 12:00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament, iar de la ora 17:30, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu va avea loc retragerea cu torțe a militarilor.

Restricții de circulație!

Pentru buna desfășurare a festivităților, sâmbătă, 30 noiembrie, începând cu ora 16:00, vor fi interzise oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale.

În perioada 26 noiembrie – 29 noiembrie, reprezentanții Poliției Rutiere și ai Direcției Generale Poliția Locală vor împărți flyere prin care posesorii de autovehicule vor fi informați cu privire la restricțiile de circulație. Mașinile ale căror proprietari nu pot fi contactați, vor fi ridicate și mutate în afara zonei de siguranță.

Sâmbătă, 30 noiembrie, măsurile de siguranță vor viza și parcările situate pe strada I.L. Caragiale (în dreptul Casei de Cultură), parcarea care aparține Casei de Cultură a Sindicatelor și parcarea de pe Aleea Daliei.

De asemenea, traficul rutier va fi restricționat total joi, 28 noiembrie și duminică, 01 decembrie, începând cu ora 09:00, pentru toate categoriile de autovehiculele, pe tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu respectiv bulevardul 1 Decembrie 1918, între bulevardul. I.C. Brătianu și bulevardul Tomis.

Excepție fac mijloacele de transport în comun aparținând CT BUS S.A, care vor circula, după cum urmează:

• în interval orar 09:00 – 11:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda 3 a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre strada I.L. Caragiale spre bulevardul Tomis;

• în interval orar 11:00 – 12:00, circulația mijloacele de transport în comun va fi oprită;

• în interval orar 12:00 – 14:00, mijloacele de transport vor circula pe banda 3 a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, în sensul de mers dinspre bulevardul Tomis spre strada I.L. Caragiale.

De asemenea, în perioada în care traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe segmentul delimitat de bulevardul Tomis și bulevardul I.C. Brătianu, vor putea fi efectuate, în mod controlat, manevre de traversare pe relația „înainte” a următoarelor intersecții:

• bulevardul Tomis cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu;

• strada Poporului/strada Portiței cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu;

• strada I.L. Caragiale cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu;

• strada I.L. Caragiale/strada I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu;

• bulevardul 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria sa faca un sondaj de opinie,referendum daca Constantenii doresc deranj de sarbatori ori ba.Faca-se vointa locuitorilor iar de rezulta ca nu vor se mai fac si economii bugetare!
7
1
da asa este....sa defileze taximetristii,pestii, curvele, labarii, betivii, tiganii din piata chiliei grivitei ghetou, totii asistatii socisli, etc.
8
2
Cei care comentati ca pula nu aveti nico o treaba cu armata si disciplina militara. Sunteti niste suflete pierdute epilati,pensati...sunteti vai pula voastra.
6
9
E ziua Romaniei, nu e ziua armatei, ideea e sovietica cu defilarea soldatilor burtosi si a fierului vechi intr-un oras si asa sufocat. Luati si voi exemple din tarile cu o cultura mai bogata, unde se organizeaza altfel sarbatorile nationale.
9
5
Ce comentarii !! Aceeasi zi Nationala , este vazuta cu sfintenie la Cluj , Oradea , Targu Nures , Timisoara . Constantenii eterni carcotasi , rai , aroganti si fara pic de identitate cu tara . Doar steagurile puse pe stalpi , amintesc ca , Constanta este in Romania . In rest lene si lejeritate maxima . Conteaza doar masinile si smechereala , pentru constanteni . Bine ca Romania , are si celelalte provincii istorice , altfel eram intr-o decadere totala , de identitate .
8
15
ce defilare sa faceti ma cu adormitii aia care merg 2 zile pe saptamana la unitate stiu ei cei aia defilare? vezi sa nu uiti sa aduci si un regiment de ciori din henri coanda in avangarda !!!
9
4
Vezi ca Podul de la Butelii e luminat doar jumatate. Decat sa iesi ca proasta in geam si s-o scapi p-aia cu "uite mama, trec soldatii", mai bine te-ai ocupa de ceea ce ai platit din banii nostri si nu functioneaza. Freza linsa de vaca
12
1
FA REPETITII IN MAMAIA SAU LA BEIDAUD !!! AI BLOCAT UN ORAS PT CE ? SUNT SIGUR CA LUMEA CARE A STAT BLOCATA AZI IN TRAFIC ISI VOR ADUCE AMINTE CAND O SA VOTEZE SI NU VA MAI IESI UN CIOBAN DE LA STANA
14
5
an de an acelasi balet rusesc de doi bani in care ne etalam lipsurile din dotare saracia si ineficienta perturband circulatia si viata orasului
18
6
Sa-mi bag pula in ele de repetitii, de trafic si de oras plin de HANDICAPATI!!!
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272