REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Reţineri la Caracal, după răpirea unei tinere: Cinci persoane au fost duse după gratii

Reţineri la Caracal, după răpirea unei tinere: Cinci persoane au fost duse după gratii

Replica API 5 septembrie 2019 | 00:00 224

Cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore, joi seara, în cazul fetei de 20 de ani care a fost urcată cu forța într-o mașină în Caracal, județul Olt. Este vorba de patru bărbați și o femeie, au anunțat reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii din Olt au reținut, joi seara, cinci persoane implicate în cazul fetei din Caracal care a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-o mașină. Se pare că este vorba despre două familii de romi, iar femeia răpită ar fi fost luată pentru a se mărita cu un bărbat din acceași etnie, dar în Dolj.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au pus-o de-o nunta la parnaie, lautari sa aduca ca de restul se ocupa veorica
0
0
Daca pe aici au trecut hoardele nomade si tot am fost teritoriu ocupat de alte natii, ce amestecatura de popor suntem! Asta chiar n-ar fi o problema atata timp cat vorbim aceeasi limba si convietuim impreuna, dar evoluati fratilor, nu va intoarceti la originile primitive.Multi isi arata muschii, creier mai putin.Iar cu cei care fac ce vor, cand vor , cum vor si unde vor , la mititica si sa munceasca din greu pana le trece nebuneala si revin la normal.
1
0
In iunie am trecut cu masina prin : Turnu Magurele si Caracal . Tiganii isi faceau nuntile in strada , cu boxe la maxim , pentru 2-3 zile !! Manelele si alte vomitaturi , urlau in plina noapte . Intrebam lumea : frate dar cum soprtati ? Nu bagati tancu in ei ? Ceva obuziere sa-i calmati total ? Sesizari la politie ? Imi raspundeau : care reactie ? matale crezi ca aici , este Constanta ? am plecat scarbit din zona . Pacat....normalitatea trebuie chiar impusa , cu militari pe strada , daca cu binele nu se poate ?
1
0
javre de tigani care rapesc fete
0
0
Daca erau anii 60 faceam o carpeta de pus pe perete cu numele " Rapirea din Caracal". Caracal capitala rapirilor, altii cu capitala violurilor, altii cu smenarii...numai capitale avem.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272