REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Revedere emoționantă! Antonia și-a reîntâlnit fiica după mai bine de un an

Revedere emoționantă! Antonia și-a reîntâlnit fiica după mai bine de un an

Replica API 20 februarie 2021 | 00:00 1632

Una dintre cele mai sexy soliste de la noi e din nou fericită căci pe reţelele sociale a publicat o imagine cu toată familia şi a scris în dreptul ei doar “fericire” şi a pus o inimioară.

Antonia (31 de ani) şi-a întâlnit din nou fiica, pe Maya, în Italia, acolo unde a plecat cu Alex Velea (36 de ani), dar şi cu băieţii lor, Achim şi Dominic.

Cei cinci s-au revăzut după jumătate de an, căci anul trecut fetiţa a fost o dată în primăvară şi o dată s-au întâlnit tot peste hotare.

Surse spun că cei doi îndrăgostiţi se pregătesc şi pentru alte evenimente anul acesta, pentru că şi-ar dori să facă nuntă în toamnă, când speră să treacă măsurile de urgenţă şi să poată organiza un eveniment aşa cum îşi doresc. Şi de ce nu, poate şi botezurile celor mici, scrie click.ro.

Cum problemele de familie şi pandemia le-a dat viaţa peste cap, anul acesta ar putea să se schimbe şi viaţa lor în bine.

Toată familia lui Alex Velea a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus

Covid-ul a lovit necruțător în toată familia lui Alex Velea (36 de ani). Solistul a anunțat că a fost depistat pozitiv cu Sars-Cov2 la începutul lunii decembrie, anul trecut. Ulerior, toți membrii familiei sale, Antonia (31 de ani), dar și cei doi copii, Dominic (5 ani) şi Akim (3 ani) au fost infectați cu temutul virus, însă au avut toți forme ușoare. Nici părinții solistului nu au scăpat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai antonika ,frumoasa esti de rupi,muzica mmm asa si asa ,dar sa lasi fam pt cioara asta borata eu cred ca tre sa fii retard.uite ce seamana garoii astia mici cu tac su .nimic frate de la antonika .si ia uite ce frumoasa e fata ei .baaa,e strigator la cer frate .sa am o fata si sa vina cu cioara asta vopsita acasa ,matur cu ea toata ograda ,ca Moromete ,ha ha .
4
0
..si luati aminte...vedeti ce se bucura MAYA...cand vede ce tatic frumos,vopsit,pictat,i-a adus mamica ei ???bietul copil...toata viata va suporta figura vopsita a acestui...individ..mai parintilor ???copiii vor judeca faptele voastre...voi distrati-va cu toti vopsitii,tatuatii,pictatii...in schimb ei...COPIII...sufera in tacere...
10
0
Ciudat, stiam ca tiganii au un sistem imunitar beton.
10
0
Mucosul acela de copil constientizeaza ca semnul pe care il arata este semnul diavolului?
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272