REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Revelion 2020: Constănțenii trebuie să se grăbească, locurile sunt LIMITATE!

Revelion 2020: Constănțenii trebuie să se grăbească, locurile sunt LIMITATE!

Replica API 11 decembrie 2019 | 00:00 325

Și anul acesta, reprezentanții localurilor de la malul mării care organizează petrecerea de Revelion au mai păstrat câteva locuri pentru întârziații care încă nu s-au hotărât unde vor petrece noaptea dintre ani.

Restaurantele, hotelurile și pub-urile constănțene au pus la bătaie oferte care mai de care mai atractive. Formații diverse, meniuri din cele mai sofisticate, tombole și multe alte surprize sunt pregătite să vă încânte gusturile și să va ofere o seară pe cinste. Costurile minime pentru noaptea dintre ani petrecută la malul mării sunt de 120 lei, maximele ajungând la costuri de peste 500 lei. De exemplu, un local din zona Casei de Cultură pregătește un Revelion pentru familiile care au copii și nu vor să îi lase acasă din diverse motive. Astfel, un loc de joacă amenajat și un meniu doar pentru ei îi va ține ocupați pe cei mici în timp ce părinții se vor distra pe cinste, dar îi și pot supraveghea îndeaproape. Locuri libere mai sunt, costurile fiind de 120 lei /adult și 80 lei/copil.

Reprezentanții unui restaurant din zona Tomis Nord transmit că mai au câteva locuri păstrate pentru cei care se hotărăsc mai târziu, însă îi sfătuiesc pe cei care doresc să se grăbească pentru că cererea este foarte mare însă se merge pe principiul primul care plătește, primul servit. Costul perceput de acest local pentru petrecerea dintre ani este de 280 lei/persoană.

Un restaurant din zona Abator a pus la bătaie cele 3 spații din cadrul restaurantului, reprezentantul localului transmițând faptul că doar în două dintre ele mai sunt locuri iar doritorii trebuie să se grăbească. Restaurantul le-a pregătit doritorilor o tombolă cu premii, cabina foto dar și multe alte surprize, costurile fiind: pentru două dintre saloane 319 lei/persoană iar pentru celălalt fiind 290 lei/persoană.

În Mamaia, preţurile sunt în jurul a 300 de lei de persoană.

Însă, cei care nu doresc să rămână acasă în seara dintre ani, ar trebui să se grăbească.

Dacă nu, mai există şi varianta petrecerii în aer liber, în Piaţa Ovdiu, unde vor urca pe scenă în ultima zi din decembrie, începând cu ora 22:00: Ștefan Bănică, Voltaj și Andra.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrau sa vad bataie intre pensionari,trinorii aia apvisti pensionari la 45 de ani si mosii comunisti care l-au votat pe mazare pirnaie sa ne taie pomii.Inspirati praf ba si poluanti tobe esapament,gaze proaspete,,dar inspirati usor,ca-i rece. Mamaia arata ca o mirlaneala betonata,drogalai din toate tarile,mergeti acolo ca-i bine!
3
1
se pare ca locatiile dvs sunt cam goale anul acesta de e nevoie de publicitate, mai analizati preturile acestor oferte ca sa vedeti de ce nu prea aveti pacienti anul asta
4
1
Si la rest Delfinul organizam revelion la pretul de 130 lei meniul, care este compul din antreu - pomana mortului si la desert coliva. Programul artistic este sustinut de un sobor de cinci preoti.
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367