REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
17.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Revelion pe litoral! Cât plătești pentru a petrece cumpăna dintre ani la malul mării?!

Revelion pe litoral! Cât plătești pentru a petrece cumpăna dintre ani la malul mării?!

Andreea POPA 27 decembrie 2023 | 00:00 2481

De sărbători, mulți turiști preferă marea chiar și în cel mai rece anotimp, așa că hotelurile și restaurantele și-au promovat din timp serviciile exorbitante, alături de prețurile pe măsură. Ofertele conțin pachete chiar și pentru trei nopți de cazare cu servicii de masă incluse, inclusiv masa festivă din noaptea de Revelion. De asemenea, pachetele se pot extinde cu opțiuni de relaxare la SPA ori cu diferite tratamente.  

 Revelion pe litoral! Cat platesti pentru a petrece cumpana dintre ani la malul marii?!Revelion pe litoral

Hotelul lui Gică Hagi în topul tarifelor

În atenția turiștilor este hotelul lui Gică Hagi din Mamaia, unde aceștia vor fi nevoiți să scoată bani frumoși din buzunar pentru a se caza în noaptea dintre ani.

 Revelion pe litoral! Cat platesti pentru a petrece cumpana dintre ani la malul marii?!hotelul lui Gică Hagi


Tariful pentru trei nopți la hotelul Iaki pentru un singur adult, fără vedere la mare, dar cu servicii de terapie, este de 3595 lei.  De asemena, pentru doar două nopți, fără opțiunea de terapie, prețul scade la 2620 lei.

Sudul litoralului – prețuri comfortabile

Desigur, pentru cei care nu au foarte multe pretenții, în partea de sud a litoralului sunt oferte cu prețuri mai mici. De exemplu, în Mangalia, la Hotel Paradiso, oferta pentru o singură persoană pentru trei nopți este de 2277 lei.    În Eforie Nord, o noapte la Vila La Mer, prețul scade până la 196 lei pentru două persoane, fără mic dejun inclus. Un sejur de trei nopți ajunge la 588 lei, cel mai redus preț dintre oferte. Tot în Eforie Nord, la Hotelul Coralis, un sejur de trei nopți pentru 2 adulți costă 3585 lei. Oferta include masa festivă în seara de Revelion la care turiștii se pot bucura și de muzica bună a formației Megalos.

 Revelion pe litoral! Cat platesti pentru a petrece cumpana dintre ani la malul marii?!Coralis, Eforie

Pentru cine vrea să rămână în Nordul litoralului, Hotel Excelsior din Mamaia Nord pune pe masă o ofertă confortabilă: o noapte cu vedere frontală la mare și cu mic dejun inclus pentru două persoane are prețul de 368 lei.
La Hotelul Sulina din Mamaia, un sejur de trei nopți pentru doi adulți costă 4086 lei. În acest preț este inclusă, desigur, și cina festivă la unul dintre cele două restaurante ale hotelului.

Vremea este de partea turiștilor

Meteorologii anunță pentru finalul anului vremea normală, fără intensificări ale fenomenelor de ninsoare pe litoral. Acest lucru reprezintă un bun prilej pentru turiștii care aleg de sărbători Constanța. Aceștia se pot bucura de plimbările pe malul mării. De asemenea, ei pot vizita Cazinoul din Constanța care își destăinuie frumusețea antică tot mai mult. Centrul istoric al orașului este deschis, loc unde găsim, pe lângă restaurantele și cafenelele frumos amenajate, și Muzeul Național de Istorie și Arheologie.

Gradul de ocupare. Iaki și Sulina peste 80%

O parte din hoteluri au deja rezervate peste 80% din total, iar altele, mai exact dinspre sudul litoralului, în jur de 30%
Peste 80%  pentru perioada de Crăciun, cât și pentru Revelion. Pentru Crăciun avem pachet de 3 nopți de cazare. Și da, este preferat pachetul de 3 nopți de cazare cu toate serviciile incluse, iar de Revelion avem varianta de 3 nopți și de 2 nopți. S-au rezervat atât pachete de 2 nopți, cât și de 3 nopți.”  a spus reprezentantul hotelului Iaki, hotelul lui Gică Hagi.
De Crăciun suntem ocupați 50% , iar de Revelion 85% momentan. Noi de Crăciun am fost închiși anul trecut, iar de Revelion, anul trecut am fost ocupați 100%” a răspuns reprezantantul hotelului Sulina.
În schimb, la hotelul Excelsior din Mamaia Nord nu a rezervat nimeni până în prezent. Desigur, mai este timp până atunci. Turiștii mai au timp încă 3 săptămâni aproximativ pentru a-și face rezervări.  „De Crăciun nu avem nimic. Iar de Revelion, momentan, cred că o treime.  Cam 30% , aproximativ. Față de anul trecut este  slăbuț„ ne-a declarat reprezentant Hotelului Excelsior

Sudul Litoralului nu este în atenția turiștilor pentru sărbători, cu excepția hotelului Coralis

Vila La Mer din Eforie Nord, care a pus pe masă cele mai ieftine oferte -  doar 30% . „Nu este foarte, foarte mare. Undeva la 30% - 40 $ din ce vă pot spune eu. Cam la fel ca anul trecut.” a spus reprezentantul proprietății.
 Hotelul Coralis, de Crăciun gol, dar de Revelion plin! „De Crăciun 0. De revelion 90% . De revelion gradul de ocupare este mai mare decât anul trecut. De Crăciun, avem oferte, dar nu s-a anunțat nimic.” reprezentantul hotelului Coralis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cumpana platesti
0
0
Hagi a vândut de peste 10 ani hotelul Iaki
0
0
Degeaba se face autostrada daca nu avem transport in comun pe ruta mangalia-vama veche. De craciun nu au fost efectuate curse, la ora 8 erau oameni care au plecat pe jos spre mangalia(10 km). In data de 26 ora 18 nu a fost efectuata cursa, stateau oamenii in statie degeaba. Bataie de joc, mai bine desfiintati aceste contracte cu firmele de transport
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407