REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Revelion pentru 100 de copii din centrele de plasament, la restaurantul Don Corleone

Revelion pentru 100 de copii din centrele de plasament, la restaurantul Don Corleone

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:33 1152

Restaurantul Don Corleone din nordul stațiunii Mamaia a găzduit, joi, 24 ianuarie, o petrecere în cinstea copiilor din două centre de plasament, un eveniment nobil ”Din suflet pentru suflete- Revelionul copiilor din centrele de plasament”. Aceștia au avut parte de multe surprize, cadouri din partea organizatorilor și o petrecere în toată regula, cu muzică și distracție.

Inițiatorul acestui eveniment este chef Flavius Afilipoaie, de la restaurantul Don Corleone, care împreună cu alți colegi de breaslă, au reușit să aducă zâmbetul pe buze acelor copiii.

”Acest eveniment a fost creat de mine, m-am inspirat de la alți bucătari, am preluat ideea, am finisat-o puțin și am spus că trebuie să ducem această inițiativă la bun sfărșit pentru că suntem oameni cu suflet. M-au ajutat în primul și în primul rând echipa noastră de bucătari pentru că altfel nu aș fi reușit. Pe lângă bucătari trebuia să avem materia primă, adică firmele care ne-au sponsorizat, partea de entertainment, interpreți de muzică populară, grecească, ușoară, dansatori, clown. Eu sper să iasă un eveniment cât mai reușit.”, au fost cuvintele lui chef Flavius.

De asemenea, fost președinte al Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin a fost prezentă la această petrecere pentru a le fi alături copiilor, aceasta s-a numărat printre organizatori.

”Este un eveniment în premieră pentru orașul Constanța, un eveniment care a pornit dintr-o idee a lui chef Flavius Afilipoaie de la un restaurant din stațiunea Mamaia, ”Din suflet pentru suflete”, așa cum l-am numit până la urmă. Peste 100 de copii din două centre de plasament din Constanța sunt invitați la un eveniment surpriză dedicat lor, un Revelion pentru ei. Este o premieră si pentru faptul că au venit maeștrii bucătari din mai multe orașe, din mai multe regiuni din țară și ne-am străduit să aducem, practic, o echipă valoroasă, care au venit din suflet până la Constanța, au venit și de la Iași, Oradea și de la Pitești, Brașov. Am adunat foarte mulți parteneri alături de noi, fiecare a pus câte ceva, fie că este vorba de autocarele cu care am adus copiii până aici, fie că este vorba de jucării, sau produsele pe care maeștrii bucătari le-au gătit, de muzică, artiști. Copiii sunt foarte bucuroși, este foarte emoționant pentru noi organizatorii, este o emoție pe care n-o pot descrie. Vom repeta acest proiect, care sunt sigură că va crește, iar pentru anul viitor avem planuri și mai mari.”, a declarat Corina Martin.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cuib de masoni????
2
0
Dar foca, ce cauta FOCA acolo?? Corinuto ai speriat copii
2
0
Respect tuturor celor implicati!
1
0
In primul rand pt Corina Martin, macar copiii au avut de cine rade ! Sarmanii chiar s-au distrat cand au vazut-o pe Matracuca!
6
1
Felicitari
3
0
FELICITARI
3
0
Sa ii multumiti lui Cristi Tudose de la Corleone ca are un suflet mare se implica in toate actele de caritate.Felicitari Cristiane.Imi pare rau ca nu l am putut onora cu prezenta.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212