REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Revoltă în Tomis Nord, din pricina unui teren de tenis înghițit de bălării. Video

Revoltă în Tomis Nord, din pricina unui teren de tenis înghițit de bălării. Video

Victor ROTARU 12 octombrie 2022 | 00:00 4793

Locuitorii din carterul Tomis Nord, mai cu seamă de pe aleea Argeș, se plâng de mai multă vreme de gălăgia din zona blocurilor U2 și V3, acolo unde se află un teren de tenis. Potrivit celor din zonă, poziționarea terenului între blocuri nu este una prea bună, iar seară de seară aceștia sunt deranjați de zgomotul celor care vin și se joacă tenis pe acel teren.

Constănțenii sunt mai nemulțumiți pe zi ce trece, administrația locală încercând pe cât posibil să mai rezolve din problemele semnalate. Locuitorii din zona Tomis Nord, de exemplu, perimetrul delimitat de Lăpușneanu, Soveja și Aleea Argeș, s-au plâns încă de la inaugurarea terenului de tenis de zgomotul produs de persoanele care îl frecventează. Sătui de deranjul fonic, constănțenii cer ajutorul administrației locale: ”Nenorocirea dintre blocurile U2 și V3, rămâne la locul ei. Terenul de tenis dintre blocuri, făcut de cei de dinainte de revoluție produce zgomot. Există legea zgomotului, limita de zgomot la marginea proprietății este de 50 de decibeli. Zgomotul produce hipertensiune, comoție, infarct sau diabet. Menționez că toate doamnele din cele două blocuri sunt surde.”

Înghițit de bălării

Pe lângă gălăgia pe care o fac jucătorii de tenis, nici terenul nu este într-o stare prea bună, de jur împrejurul lui fiind numai bălării. Dacă nu ești foarte atent și nu știi de existența acestuia, treci fără să-ți dai seama că acolo se află un spațiu pentru practicarea tenisului.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta i articol cu dedicatie....problema-i zgomotul? Nu cred....daca nu esti atent trevi pe langa teren fara sa-ti dai seama ca este teren de tenis? Ce aberatii....mai jurnalisti mediocri , de faptul ca acolo sute de copii si omeni fac miscare zilnic de ce nu spuneti? Ca este in interesul nostru sa facem sport? Unde in Constanta mai gasiti voi asa ceva ? Si in Tomis Nord unde m2 construit ajunge si la 3000 eur....normal , trebuie sa-i gasiti buba si sa-l distrugeti si pe asta..... Noi toti, prin astfel de dezinformari contribuim la starea deplorabila a orasului ..:. Ma sint trist intr -un oras si mai trist...
0
0
Toata presa scrisa si vorbita... auzita si rasuflata, primeste bani de la partide, in consecinta mi se pare corect sa scrie la comanda politica !!! Din pacate se pare ca ne apropiem iar de Uniunea Sovietica, nu prea mai exista presa libera ci doar Mercenari aserviti politic !!!
0
0
".. toate doamnele din cele doua blocuri sunt surde". Cum poate sa fie considerat asta jurnalism? Daca eu o sa spun maine ca barbatii din cartier sunt toti orbi, o sa apara un articol cu asta? Langa teren sunt niste copaci uscati care stau sa cada pe masini, sute de gunoaie aruncate prin spatiul verde, din Lapusneanu nu se mai poate intra in cartier decat prin sensul giratoriu Dobrogea, betivi cazuti in tufisuri...Sau sa se scrie despre ceva bun: putem sa apreciem ca oamenii inca vor sa faca sport, ca mai sunt copii care se antreneaza aici, dar ...sa ascultam o parere neavizata a unui locatar oarecare si transcrierea unui jurnalist care a pierdut esenta acestei meserii.
2
0
Cati bani primiti pentru astfel de minciuni?
2
0
Rusine sa va fie ! In loc sa incurajati si sa promovati sportul voi sustineti prostiile primariei! Rusine Replica!
2
0
Revoltati ar trebui sa fie locatarii a sute de blocuri care nu au in jurul lor un loc de joaca sau teren de sport . Nu mai blocuri cu aere de ghetou construite alandala ,praf ,masini parcate pe toate trotuarele. Spatii verzi distruse. Rugati va sa se construiasca parcuri si terenuri de sport .Copii devin obezi si de la 18 ani nu viseaza decat sa mearga cu o rabla sh cu aere de bolid.
2
0
N umai mintiti! Stau acolo, nu e niciun zgomot deranjant si nicio revolta. Pare un articol scris la misto sau la comanda.
3
0
La începutul anilor 70 ICH avea 2 directori Țolinghiber și Pandichi care jucau tenis. Ei au făcut terenurile . E TERENURILE DE TENIS NU E GĂLĂGIE! ACOLO SE FACE SPORT DE 50 DE ANI , ATI INEBUNIT CU TOTII ?
3
0
Zgomot INFERNAL????? de unde? Dar ce e stadion de fotbal? Bălării????? Poate....,dar nu asa cum sunt prezentate. E clar ca cineva are interese aici.
6
0
Pt. Gigi-mai bine iti turnam tie pe gat niste smoala firbinte , iti bagam in c*r niste sticla pisata si iti legam de gat niste mortaciuni , apoi stingem lumina si iti aprindem o lumanare!Secatura ce esti!Hai sictir dezaxatule, cred ca nu ai facut un minut sport in viata ta!Cu exceptia trasului la masea!Mare nenorocit!
4
2
Cand se tine slujba la difuzoare si bat clopotele bisericii de rasuna in tot Tomis Nord, nu va deranjeaza ??????
8
0
Nimeni nu este împotriva sportului. Chiar și copiii nu deranjează prea tare. Amplasarea terenului cu scop de divertisment maturi este ca decizia unui shizofrenic de a proiecta un avion cu aripi de plumb. Nu funcționează. Nu a fost luna în care un jucător sa nu devina agresiv și sănătoși amenințe locataririi cate îi atentiona. Ne miram ca nu suntem primiți în sentențios,când directiva de reducerea a poluării fonice,a aerului și a apei a fost o condiție de preferate la U E. Nerespectarea legii zgomotului este încă o bila neagră pentru justiție.
1
9
Acolo teren de tenis este de mai bine de50 de ani.Deoarece Mazăre a cam vândut tot ce se putea și nu s-a gândit și la cei care au venit după el în funcție,ei se simt datori să caute locuri care pot fi prăduite.In zona aceea sunt mari interese imobiliare.Ce să spun au surzit babele.La o vârstă toți surzit.Mai bine s-ar îngriji primăria de acel teren care a fost bucuria multor generații de copii care făceau sport și nu aveau alte preocupări nocive.
19
0
foame mare la replica, articole servite de clanul betoniera. miroase a cambela
19
0
SPORT ..de ce avem nevoi e?, de piste de biciclete nu avem nevoie ,pistele de masini probabil sunt binevenite .Probabil isi doresc un nou bloc cu minim 10 etaje ceva cu residence in capat sau mai bine o parcare ca doar avem multe masini .Terenul este acolo de zeci de ani . Clar trebuie ingrijit si trebuie respectat un program de liniste .
14
2
O să crească un bloc la fel de zgomotos, istețule!!!
15
1
Buna, in urmatorii 10 ani va fi santier, voi cinstruii niste blocuri pentru saraci
10
1
Asta e articol platit de cipanezi. Nu sunt balarii, de zgomot ce sa mai zic, ca n-am auzit pe cineva vreodata sa se planga. Cica s-au plans inca de la inaugurare. Pai terenul ala e de ani de zile acolo, pana acum nu s-a plans nimeni, fix acum cand se discuta PUZ-ul. Se vede casul de la gura!
28
2
Ziua : “Club Sportiv Tenis Club Nord Constanța nu va fi evacuat, a decis Tribunalul!” 12 Oct, 2022 00:00 364 Cecilia ZAGONEANU
20
1
Manipulare. De 20 de ani locuind in fata terenului nu am nicio problema cu zgomotul. Se vrea desfiintarea terenului pentru un bloc!
25
1
Cititi aici, de asta vine mizeria asta din Replica :
7
0
Foaie de ziar plina de kkt, asta e Replica. Cine da 2 lei se poate sterge la c*r cu Replica
18
1
scapati niste smoala cu motorina,cum au aia de la asfalt,pe teren,ceva sticla pisata,mortaciuni,sa-i mai mobilizati pe tenismani.Lumina sa dispara,sa joace la luminare.
5
13
de unde pana unde ati mai scos si prostia asta, ca nu ma exprim injurios. chiar nu trebuie sa mai ramana nimic in Cta necalcat in picioare de dezvoltatorii imobiliari, care, by the way, pe bd Lapusneanu, datorita problemelor legale pe care le au, au lasat la nivel de groapa, construirea unui bloc, distrugand spatiu verdfe si estica locului. asta isi doresc si pt acest teren de tenis? locuiesc fix acolo, nu exista zgomot, nu exista public care sa ovationeze, de unde minciuna asta sfruntata, fara pic de rusine? ce balarii? ok, este iarba uscata care cade in sarcina primariei sa fie toaletata, in rest ce? cata rusine sa aveti sa spuneti ca "zgomotul de joc de tenis", provoaca diabet, infarcat si alte rahaturi? cat sunteti de mizerabili, locatarii platiti cu 2 lei si voi, ziar de 2 lei?
28
1
pe gustul ''dezvoltatorilor cipanezi''!
29
1
Cred ca vor sa construiasca o biserica .
23
5
Trec zilnic pe acolo şi nici vorbă de bălării. De unde le scoateţi? Ar fi mai bun un bloc acolo, că tot e in discuţie un nou PUZ pt. zona aia?
26
1
Mai bine faceti un bloc, nu? Jeguri ce sunteti!!! Nu s-a plans nimeni niciodata de asa ceva in 40 de ani.
32
1
mai sunteti, lua-v-as meclele in poula! Cand urla manelele din blocuri si cand trantiti usile ca animalele nu aveti nici o problema, nu-i asa?
23
0
Am 41 de ani...stau in Constanta de cand m`am nascut....dar nu am stiut niciodata ca acolo esti un teren de tenis :)) Si nah...stau in Tomis 3....nu la CET :) Rusine mie :)
22
1
Asta miroase a articol plătit de rechinii imobiliari.Am stat acolo 30 de ani și niciodata nu s-a plâns nimeni de zgomot sau bălării.Ar fi mare păcat sa dispară încă un teren de sport și sa apara blocuri
49
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272