REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

REVOLTĂ la Cobadin din cauza MICROBUZELOR! Primarul și transportatorul NEAGĂ

REVOLTĂ la Cobadin din cauza MICROBUZELOR! Primarul și transportatorul NEAGĂ

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 5385

Locuitorii din Cobadin sunt nemulțumiți de faptul că așteaptă chiar și o oră pentru a pleca microbuzul de pe ruta Cobadin – Constanța. Din spusele celor nemulțumiți, șoferii ar refuza cursele și ar pleca după bunul plac. Contactat de Replica de Constanța, primarul din Cobadin, Cornel Cocoș, a spus că acele microbuze pleacă din jumătate în jumătate de oră și că șoferii decid dacă pornesc sau nu la drum. „Cetățenii puteau să vină la Primărie. De ce nu ne-au spus și nouă? Dacă sunt clienți, acele microbuze pleacă din jumătate în jumătate de oră. Vă dați seama că nu pot să plece cu singură persoană”, a spus Cornel Cocoș.

Cel care deține firma de transport public, responsabilă cu mai multe rute din județ, printre care și Cobadin – Constanța, Laurențiu Turiceanu, a dat asigurări că ceea ce spun locuitorii din Cobadin nu este adevărat și că nu există întârzieri ale microbuzelor. Este vorba despre SC Trans Tur, deținută de soții Turiceanu, Maria și Laurențiu Turiceanu. Acesta a declarat că nu se află în localitate în acest moment. „Eu sunt plecat din localitate, dar nu cred că există așa ceva. Nu a existat niciodată așa ceva. Bineînțeles că nu există întârzieri. Niciodată nu au fost probleme”, a declarat Laurențiu Turiceanu.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
popa-primaru' RASPUNDE conf. legii de transportul public de calatori dar in prostia lui nu realizeaza ce obligatii are. mars la biserica. Oamenii sufera din cauza ta!
8
0
Un fost popa minte ca un corupt ca turiceanu.Rusine.Da lipsa graficului afisat in statii in cobadin unde este??
12
0
Introduceti iar motorul CFR in functiune...macar pe ruta Negru V.-Medjidia
4
0
Se mai si sare cate o cursa dar destul de rar si nepremeditat, intamplator. Problema e alta. La orele de varf, dimineata si seara sunt supraaglomerate. Mai bine ar merge din ora in ora in restul zilei si din sfert in sfert de ora la orele de varf.
7
0
Transpotul in comun , ruta si ora se respecta , fie ca ai un pasager sau o suta...nu merge asa , graficul este grafic....
20
1
Era mai bine cu trenul, dar din pacate linia e parasita
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272