REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Revoltător: Mămică ieșită cu copilul la plimbare, amenințată cu un cuțit și tâlhărită

Revoltător: Mămică ieșită cu copilul la plimbare, amenințată cu un cuțit și tâlhărită

Replica API 14 iunie 2018 | 00:09 332

Mare atenție pe unde ieșiți la plimbare. Avertizarea vine din partea unei mămici care a fost victima unei tâlhării. Potrivit acesteia, totul s-a întâmplat marți seara, 13 iunie, pe strada Frunzelor din orașul Ovidiu, în timp ce își plimba copilul cu căruciorul. Polițiștii au declanșat cercetările.

”Mare atenție dragi mămici!!! Aseară am fost victima unui jaf. Mergeam pe strada Frunzelor cu copilul în căruț, m-am oprit pe trotuar ca sa văd de ce era mârâit copilul și în spatele meu un individ (mai mult de 20 de ani nu avea) cu un cuțit m-a amenințat și mi-a cerut banii. Asta s-a întâmplat pe la 20:30. Nu știu dacă am fost urmărită, nu știu dacă a acționat la plesneală, cert este că s-a întâmplat și îmi pare rău ca am luat-o pe acolo și nu am mers pe Națională, așa cum fac de obicei, îmi pare rău de bani, îmi pare rău ca s-a speriat copilul, îmi pare rău ca nu am fost mai atentă. Cel mai bine este să ne plimbăm pe unde este lume și, dacă se poate, însoțite. Sper din tot sufletul să îl prindă poliția”, a precizat femeia, pe pagina sa de Facebook.

Oamenii legii au declanșat cercetările, fiind un dosar penal în lucru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca fapt divers si mama primarului isi plumba nepotelul pe strada Frunzelor. Ma intreb cum s-ar desfasura fortele daca i s-ar intampla chiar ei sa fie talharita. Daca lucrurile raman in continuare relaxate aceste cazuri se vor inmulti si vor degenera.
4
0
Raspunsul corect al autoritatilor ar fi sa-si desfasoare in forta tot personalul la patrulare pe strazi sa-l prinda pe talhar. Si eu locuiesc in zona si ies la plimbare cu carutul asa cum fac multe mamici. Strada este mai linistita fata de drumul national cu noxe si zgomot. Politia si serv paza ar trebui sa dea un exemplu in acest caz sa readuca linistea, increderea in autoritati.
3
0
eu,tu si scupra,de curand mache mai inventase o sinecura prin care fosti militieni,pensionati devreme faceau o firma de paza care afara ca mulgea bugetul dubla militia locala si tripla militia romanicii,dar siguranta doar pentru tantari si tigani
2
0
multumim presului toader ptr toatea ceste evenimente nedorite- datorita servilismului lui- as dori, din tot sufletul, ca femeiile den familia acestui pres sa aiba parte de asa ceva, si mai rau daca este posibil
3
1
Politia Locala Ovidiu e ocupata. pandeste curvele dinspre Kogalniceanu si pe clientii lor sa le ia banii. Cum naiba sa pazeasca cetatenii pe strazi? Are ceva mai profitabil de facut. Ca doar nu e benzina cu bani de la ei din buzunar.
6
1
marti 12 nicidecum 13 iunie, odihneascase in pace fata aia de 16 ani dar duminica in cortegiu era un politist local o masina de mai si una de oviprotect si intrebarea e simpla pe cine pazeste firma asta pe cei vii sau pe cei morti ? este clar platim defapt o retea care ne fura din buzunare formata din funda giumba pandichi coli raftu libu pariza stere mociu
7
1
De ce ati mentionat prima data ca va pare rau de bani,apoi ca va pare rau ca s-a speriat copilul?'Oare nu ar trebui sa ne punem niste semne de intrebare?si de ce ati postat pe facebook?ce ati vrut sa demonstrati cu postarea dumneavoastra?
2
11
"Ovidiu-pazit ca o fortareata?" parca asa posta Dragan acum ceva timp nu? Unde este Jandarmeria? doar ei isi fac treaba Politia locala foloseste camerele doar pentru interes in rest "nu functioneaza"
9
1
Politia locala umbla dupa catelusi , amendeaza stapanii de animale pt ca este mai usor decat sa alerge dupa niste hoti ... sau poate le este teama
8
2
Nu e cioara, e un cetatean roman de etnie roma.
3
9
Pe cat pariu ca a fost cioara?
19
1
avem atata politie, dar pe strazi vezi cat mai putini, ce fac ei oare in timpul programului?
17
2
Rog politia oras ovidiu sa patruleze des in aceasta zona ! Soferi dubiosi fara permis si bauti,hoti din galesu veniti ataca in plina zi fara rusine. intreceri de masini ! e un film acolo....surprize surprize
14
1
pai politia locala umbla sa urmareasca catelusi si sa dea amenzi..siguranta pe strazi nu e importanta..bani sa iasa din amenzi...
18
3
Cum? Nu sunt vinovati cainii? Numai pentru caini avem hingheri platiti cu bani grei. Pentru jegurile care umbla peste tot nu avem nici macar politie ca si aia umbla sa apere hingheri!
20
3
Mai mare rasul, "investim in siguranta..blablabla" Pinochio ne papa banii dand salarii neamurilor dar eficienta IOC. Cel mai urat oras e Ovidiu, cel mai corupt e Ovidiu, in primarie stapanii sunt machidonii, la Oviprest Funda, oare ce fac romanii din Ovidiu? Inghit toate porcariile distribuite de neamul Scupra Libu si Funda!
17
1
Prostule care esti tu prost, in articol se precizeaza clar ca a fost sesizata politia. Citesti printre randuri ca boul.
8
4
Dar sesizare la politie a facut, a sunat imediat dupa incident la 112 ? Sau doar postam pe facebook si asteptam sa se rezolve situatia? Daca nu luam atitudine si ne multumim doar cu tanguieli si pareri de rau nu o sa rezolvam astfel de incidente.
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614