REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Revoluție la Real Madrid! Șase jucători vor pleca din vară

Revoluție la Real Madrid! Șase jucători vor pleca din vară

Replica API 5 martie 2019 | 00:00 304

Real Madrid nu mai are nicio șansă la titlu, fiind cu 12 puncte în urma Barcelonei, iar șefii pregătesc o revoluție în lotul lui campioanei Europei în această vară.

Pe lângă antrenorul Solari, care foarte probabil va fi schimbat, calculele oficialilor îi vizează și pe jucători, astfel că 6 fotbaliști sunt deja pe lista neagră.

Pentru a face locul unor noi jucători și pentru a evita vreun pericol în ceea ce privește fair-play-ul financiar, Real Madrid e gata să se despartă de Isco, Bale, Marcelo, Vallejo, Mariano și Brahim.

AS, ziarul de casă al lui Real Madrid, susține că acești 6 fotbaliști vor părăsi clubul fie sub formă de împrumut, fie definitiv.

Situația celor 6

Isco: joacă tot mai rar. Nu a fost pe placul ultimilor antrenori de la Real Madrid și își dorește o nouă provocare.

Bale: a intrat în conflict cu fanii. Sunt mari șanse să părăsească echipa în vară, fiind pe lista lui Tottenham.

Marcelo: e departe de forma din sezoanele precedente, când era, fără îndoială, cel mai bun fundaș stânga. Deja și-a pierdut locul de titular la Real, fiind dat la o parte de tânărul Regulion. Are mari șanse de a merge la Juventus.

Jesus Vallejo: Concurența pe postul de fundaș central este uriașă, iar la vârsta sa e nevoit să prindă mai multe minute și probabil va fi împrumutat.

Mariano Diaz: adus de la Lyon cu speranța că poate deveni un lider în ofensiva lui Real Madrid, a înscris un singur gol în 8 meciuri și sunt șanse să ajungă la Betis.

Brahim Diaz: adus de la Manchester City, jucătorul a prins doar 24 de minute. Va fi împrumutat pentru a prinde mai multe minute.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212