REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Rezeanu, acuzaţii grave la adresa lui Palaz, în legătută cu un teren pe care se va construi un bloc cu 6 etaje!

Rezeanu, acuzaţii grave la adresa lui Palaz, în legătută cu un teren pe care se va construi un bloc cu 6 etaje!

Replica API 8 august 2019 | 15:37 764

Fostul consilier local municipal Romeo Rezeanu aduce acuzaţii grave în legătură cu viitoarea construcţie din zona Boema, de la interscţia bd. Tomis colţ cu Suceava. Rezeanu susţine că terenul pe care se va construi un bloc cu 6 etaje a aparţinut familiei lui Claudiu Palaz, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa şi suspectează că tranzacţia este una dubioasă.

"Sunt siderat de ce am aflat. Știți intersecția de la Boema, bd. Tomis colț cu Suceava ... Acolo se va construi un P+ 6 de niște șmecheri din Brăila (SC Medgaz- Darlaiane). Peste o parcare, un spaţiu verde și o alee veche de prin anii ‘60. Terenul a ajuns în posesia familiei Palaz prin scheme doar de ei știute. Exact pentru o lună și jumătate, apoi l-au vândut societăţii Medgaz. Şi exact după schema cu care a cumpărat un teren cu 28.000 de euro și l-a vândut, în scurt timp, cu 2 milioane de euro, către CNADNR, pentru piciorul podului Apolodor de la Agigea. Ei bine, tipa de la care a cumpărat familia Palaz terenul de la piciorul podului Apolodor este exact aceeași tipă care le vinde și terenul din Tomis Nord, în 2017. Sa mai ziceți că nu există coincidenţe! Si bineînțeles că terenul era foarte ieftin cât a stat la tipa aia și brusc s- a scumpit după ce a ajuns la familia Palaz", susţine Romeo Rezeanu, care anunţă că, în calitate de reprezentant al Asociaţiei Constanţa Altfel, se va opune "prin toate mijloacele la această mutilare grotescă a orașului nostru".
Documente aici:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scapati de rezeanu, fratilor! Daca nu ati aflat inca, s a milogit de toate partidele sa l primeasca!
0
2
claudiu palaz un ordinar de functionar public a furat terenuri din fiecare comuna si oras din Dobrogea organele de cercetare ale statului roman ii asigura o protectie maxima pentru toate furaciunile facute acest infractor cu legitimatie are un cerc de interpusi prin care tranzactioneaza toate terenurile furate Eforie ,Agigea,Baraganu,Tuzla ,23 August,Mangalia , Costinesti,Navodari ,Corbu etc aceste localitati au fost jefuite de palaz nimeni nu il vede nimeni nu il cerceteaza
4
0
aveam sperante in Constanta altfel, acum ca am aflat ca rezeanu s a aciuat acolo mi am dat seama ca sper in van..
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468