REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Rezeanu și Căliminte au renunțat la RĂZBOIUL cu liderii PNL Constanța!

Rezeanu și Căliminte au renunțat la RĂZBOIUL cu liderii PNL Constanța!

Replica API 8 februarie 2020 | 00:00 978

Foștii consilieri locali PNL, Romeo Rezeanu și Horia Căliminte, după ce au dus o luptă aprigă cu liderii de la Constanța, în contextul excluderii lor din partid, au renunțat definitiv la război. Au lăsat armele jos și merg mai departe într-o altă direcție, departe de spectrul politic constănțean… spun ei. Au pierdut, pe fond, procesul cu Partidul Național Liberal. Și-au dat seama că nu au nici un motiv pentru care să continue lupta, în condițiile în care PNL ”nu demonstrează nimic”. În concluzie, nu vor ataca soluția instanței și vor face front comun cu Vergil Chițac în cursa pentru Primăria Constanța.

Romeo Rezeanu și Horia Căliminte au pornit lupta cu liderii PNL Constanța încă din 2017, atunci când au fost excluși din partid pentru prima oară, pe motiv că n-au plătit cotizațiile. Și-au pierdut astfel, și locurile din Consiliul Local, așa că au urmat calea instanței. Și au avut succes, câștigând procesul definitiv, fapt pentru care și-au reluat statutul în consiliu. Din nou, liderii PNL i-au exclus, ”vânzând aceeași gogoașă” ca și în 2017: neplata cotizației. De fapt, spuneau la acea vreme foștii consilieri, la mijloc au fost niște interese personale. Căliminte și Rezeanu susțineau că ”încurcă” pe unii peneliști în proiectele ce le aveau în desfășurare și aveau nevoie de aviz în comisiile de specialitate, comisii din care cei doi făceau parte. Poziție ce și-o mențin și astăzi. Rezeanu și Căliminte au urmat aceleași proceduri ca și în 2017, au contestat hotărârea la Curtea de Arbitraj și Onoare Constanța, a fost respinsă, ulterior a fost contestată la Curtea de Arbitraj și Onoare București, dar și aici a fost respinsă, ajungând, în final, din nou, în fața magistraților. După ce dosarele celor doi au fost plimbate de la o secție la alta, iată că, în final, magistrații s-au pronunțat. Numai că, de data aceasta nu le-a mai dat departe.

După eșecul din instanță, au înțeles că ”nu au de ce să-și spargă capul!”

Romeo Rezeanu a pierdut procesul pe 27 ianuarie, iar Horia Căliminte pe 3 februarie. Nici una dintre cele două decizii nu este definitivă, însă foștii consilieri locali nu vor formula recurs. Nu mai sunt interesați să ducă războiul cu liderii PNL Constanța până la capăt. Și, nu pentru că ar fi obosit sau că s-au speriat de un alt eșec în instanță, ci pentru că și-au dat seama că nu mai au de ce ”să-și bată capul” și nici pentru cine. ”Am pierdut procesul. Dar nu am mai fost interesat să câștigăm. PNL nu demonstrează nimic. De ce să-mi sparg capul?!”, a spus, pentru Replica, Horia Căliminte. Aceeași poziție o are și Romeo Rezeanu. ”Nici el nu va formula recurs”, ne-a spus fostul consilier. Cum și-au dat seama că nu au nici un motiv pentru care să continue lupta, vor face, de data aceasta, front comun cu Vergil Chițac în cursa pentru Primăria Constanța, Căliminte anunțând că, împreună cu Rezeanu, vor sprijini asociația senatorului.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PTR PROFESOR .DACA ESTE UN DOCTOR BUN DE CE NU ISI VEDE DE MESERIA LUI ?SA APUCAT EL DE POLITICA FRUSTRATUL DRACU
4
0
Strang oastea, mai incerc inca o data la primarie poate o fi cu noroc! Bai derbedeilor, visati cu ochii deschisi impreuna, golani cu prm istul Caliminte, frustrara aia de Ovanesian si niste pensionari fosti navigatori o sa o luati in freza rau! Amirale vezi ce ti doresti ca se poate intampla sau mai bine zis termina cu alcoolicii anonimi ca i minti degeaba pe retarzii aia din jurul tau
4
3
Caliminte o lichea din PRM si ala un dobitoc de medic stomatolog dus cu pluta. Impreuna, O sa faca rahatul praf cu toti obositii din jurul lui Chitac. Numai tembeli, alienati mintal, fosti navigatori senili care isi ling ranile, in frunte cu femeia barbat Ovanesian care nu si gaseste linistea!
6
2
Uitati-va la fetele lor, adaugati fetele obositului Chitac, a lui Ion Stelu si a femeii barbat Ovanesan si ganditi-va ce echipa de soc ar face astia. S-ar duce dracu orasul asta complet.
7
3
Domnu Rezeanu era frate cu Babu si isi beau cafelele impreuna la Babu in birou si acum deodata a devenit marele aparator al acestui oras. Cand a fost negocierea cu Usr ptr prezidentiale, domnul Rezeanu se propunea viceprimar si Chitac cu Ovanesian vroiau pe lista de parlamentari. Asta e marea Asociatie, o haita de lupi ce vor doar functii.
10
2
Bai oameni buni, Caliminte e in dosar cu Fagadau ca au ciordit terenuri de la Primarie. Rezeanu ala a fost angajatul lui Mazare la Telegraf si apoi a fost sageata lu Gigi Chiru. Astia sunt oamenii care se bat pentru noi, chipurile Vai de mama noastra unde am ajuns cu asemenea specimene de tolerat. Oare cand ne vom trezi si vom intelege ca toti sunt niste papusi cu papusari undeva sus acolo. Apropo, Caliminte mai e si un securist Notoriu pe deasupra. Sa vina odata Stelian Ion sa faca curatenie.
11
2
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
2
1
Comentariile care nu va convin ...au caractere nepermise ...
2
1
Daaaa...Au dus o lupta foarte apriga....mai ales fostul PRM ist. ..
5
1
Egal psd constanta. De 20 ani fac blat cu psd-istii si isi impart ciolanul. Partea proasta e ca actuala conducere e atat de slaba incat nu poate sa smulga ciolanul din mana psd-ului nici macar acum cand comunistii sunt la pamant. E februarie, si ei n-au candidat la primarie. Poate-l roaga pe victor manea sa mai dea vreo tura cu elefantul prin oras.
6
0
Acolo unde se intalneste impostura cu ipocrizia. Cam asta a fost procesul lor cu pnl. Cu astfel de caractere, si nu doar despre ei e vorba, nu se poate construi nimic serios. Constanta Altfel a murit inainte de a se naste. Idei bune, caractere jalnice, incepand cu Chitac si terminand cu cei din articol si Ovanesian and Co.
8
3
Pentru cetateanu care face prost un medic cum este dl. Rezeanu,aflati ca in Romania inca se dau examene grele la medicina. Ar trebui sa va cereti scuze dl Rezeanu. M-ar interesa ce meserie aveti dvs.sau sunteti postac pe la ziarele locale. Urat am inteles democratia !
3
6
In anul de gratie 2020 in Tara asta interes personal si de grup, nu se face politica, circ
3
2
Pic si Poc au renuntat. Au schimbat barca , au urcat in corabia d-lui amiral. Au nimerit bine, aceea este barca frustratilor si a orgoliilor prostesti
12
5
NU AM VAZUT OM MAI PROST SI URAT CA ROMEO ASTA
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272