REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Rezultat negativ la Universitatea Craiova după testul neconcludent

Rezultat negativ la Universitatea Craiova după testul neconcludent

Replica API 23 iulie 2020 | 23:52 1357

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că membrul din staff-ul tehnic al cărui rezultat a fost luni neconcludent a fost retestat, iar rezultatul este unul negativ.

Universitatea comunica luni seara că un membru din staff-ul tehnic al echipei a fost depistat pozitiv la COVID-19, iar altul a avut un test neconcludent.

"Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi (n.r. - luni), un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staff-ului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători şi restul staff-ului tehnic - negativi", se arată în comunicatul de luni.

Clubul a precizat că în cursul zilei de marţi va fi efectuată ancheta epidemiologică a Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, moment în care va cunoaşte paşii care trebuie urmaţi conform procedurilor în vigoare.

Formaţia condusă de italianul Cristiano Bergodi este liderul la zi al clasamentului play-off-ului Ligii I, iar următorul său meci, din cadrul penultimei etape (a 9-a), programat iniţial la 25 iulie, de la ora 21:00, în deplasare, cu Astra Giurgiu, a fost amânat marţi de Liga Profesionistă de Fotbal.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţi şi jucători ai cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică. De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212