REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.4° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Rică Răducanu i-a făcut praf pe jucătorii Rapidului după înfrângerea cu Voluntari: „Varză!”

Rică Răducanu i-a făcut praf pe jucătorii Rapidului după înfrângerea cu Voluntari: „Varză!”

Victor ROTARU 13 decembrie 2023 | 00:00 1211

Rapid a fost învinsă pe teren propriu de FC Voluntari, scor 1-2, în etapa cu numărul 19 a SuperLigii.

Rica Raducanu i-a facut praf pe jucatorii Rapidului dupa infrangerea cu Voluntari: „Varza!” Rică Răducanu

Chiar dacă Rapid era hotărâtă să facă un meci mare pentru a-și lua revanșa în fața fanilor după ce a ratat obiectivul principal al sezonului, Cupa României, băieții lui Cristiano Bergodi nu au făcut deloc o partidă bună, iar acest lucru a fost remarcat din plin de Rică Răducanu.

Rică Răducanu a spus că fotbaliștii Rapidului joacă de parcă nu se cunosc între ei

Fostul mare portar român, Rică Răducanu este una dintre legendele clubului, pentru care a jucat timp de 10 ani, între 1965 și 1975.

Rică Răducanu a urmărit îndeaproape meciurile Rapidului, iar partida cu Voluntari nu a făcut excepție. Acesta a avut declarații ironice după ultimul meci din SuperLiga României și nu s-a ferit de cuvinte după o nouă înfrângere a echipei sale de suflet. Doar Papeau, autorul golului, a scăpat de criticile lui Rică Răducanu.

”M-am uitat, dar ce, ăsta a fost meci?! Asta e valoarea, adică lipsa de valoare. Papeau, care la început nu-mi prea plăcea, acum a fost cel mai bun, s-a zbătut, a încercat de toate. Dar cu cine, cu înaintașii ăia?! Păi, ăia nu jucau nici pe vremea mea la Rapid, că noi aveam atacanți buni.

Dacă aveau valoare jucau prin altă parte. Dar e foamea mare, au venit aici. Aleargă ca bezmeticii, nu au nicio ocazie, jucătorii zici că nici nu se cunosc între ei, parcă abia s-au întâlnit.

Toată banda dreaptă a fost varză, la fel și pe stânga. N-am văzut și eu o învăluire, o centrare. Dar la cine să centrezi, că nu e nimeni acolo! Asta e, nu ai material, tată! Ce să facă și Bergodi? Eu zic că n-ar trebui să fie demis.

Oricum, și ceilalți sunt jos, se tot încurcă, ăsta e nivelul în general. Dar uite, tot suntem sus, și după atâtea meciuri proaste. Ăsta e norocul nostru. Nu știu cât o să ne țină", a afirmat Rică Răducanu, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515