REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
11.4° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Rică Răducanu se plânge că nu are turiști la prăvălia de la Neptun 

Rică Răducanu se plânge că nu are turiști la prăvălia de la Neptun 

Victor ROTARU 18 iulie 2023 | 00:00 4432

Cu toate că specialiștii din turism anunță peste 100.000 de turiști weekend de weekend, odată cu terminarea anului școlar, iată că agenții economici nu prea întâlnesc acești turiști. Și fostul portar al celor de la Rapid, Rică Răducanu, este dezamăgit de modul în care a debutat sezonul, și cum continuă, de altfel. Ochii i se lungesc după clienți!

Rica Raducanu se plange ca nu are turisti la pravalia de la Neptun 

Rică Răducanu deține o terasă la Neptun și se pare că anul acesta nu a văzut prea mulți turiști la față. Cu toate că a deschis terasa încă de la 1 iunie, se pare că prăvălia nu merge foarte bine. „Nu este lume. Lumea vine când sunt artiști care cântă, Jean de la Craiova, Andra. Terasa este deschisă de mult, dar nu este de treabă. Noi suntem aici, la Neptun, dar nu merge.” a declarat pentru Replica Rică Răducanu. 

Trece Farul de Sheriff Tiraspol?  

Marți, de la ora 20:00, Farul Constanța o întâlnește pe campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, în manșa retur al primului tur preliminar din Liga Campionilor. În meciul tur, jucat pe arena din Ovidiu, Farul a trecut la limită de Sheriff, cu scorul de 1-0. Referitor la șansele echipei de la malul mării, Rică Răducanu a transmis: „La ora actuală totul este posibil. Depinde de starea fotbaliștilor care joacă în ziua respectivă. Nu mai e cum era înainte. Acum pot face diferența 3 jucători, joacă bine, câștigă meciu. Farul este periculoasă. Lumea zice că a luat niște amărâți, de colo, de colo, dar ei au voință, vor să câștige și ei ceva, să îi vadă cineva.” 

Rica Raducanu se plange ca nu are turisti la pravalia de la Neptun 

Cine ia campionatul în noul sezon

Legat de sa de echipa de suflet, Rică Răducanu a spus faptul că Rapidul nu are șanse anul acesta la câștigarea campionatului: „Rapid nu are echipă sezonul ăsta, sunt cei de 40 de ani, nu mai pot da randament. Nu avem. Ăsta este fotbalul, nu numai la noi.” Referitor la șansele celorlalte echipe care și-au anunțat deja obiectivele, Rică Răducanu a transmis: „Eu tot timpul am zis, FCSB la ce lot are, și ce bani a băgat Gigi, nu are cum să piardă campionatul. CFR-ul când era Dan, juca economic. Farul dacă o ține așa poate să câștige campionatul, au tineri mulți și vor să se afirme, toată lumea vrea să câștige, emit pretenții.” Legat de echipa națională a României, Rică Răducanu a transmis faptul că grupa României este una accesibilă: „Prin voința băieților, la ce grupă avem, ar fi rușine să nu ne calificăm, așa cred eu.” 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
c****a asta a avut Bulan pe.teren ca fotbal nu a stiut vreodata. Acum vrea carciumarie. Lasa-te tata, tu la băut ești bun în rest praf și pulbere
2
2
Ii cam tarna carnatul in sort mai e putin si iese afara daca trece vreo bunaciune pe acolo
5
4
Pe vremea lui ceashca responsabilii de restaurant purtau pantaloni închiși cu dunga și cămașă alba cu mânecă scurta. Rica poarta costum de baie și visează sa vina clienții.
14
1
Vino sunt pe ciclu sa îmi faci c*rățenie la mingeac
5
9
Nea Rica se plange in fiecare an ca nu merge,dar tot continua sa deschida :))Undeva da cu virgula.
24
2
Rica cheamă-o pe tzatza lunga, botoxata și taiata la matz Corina, zeița litoralului mazarist.. Iti face ea reclama...
31
2
Rica, stai linistit, si in Vama Veche bate vantul. Primarul a reusit cel mai de kko sezon din ultimii 20 ani. Odata polul distractiei Mamaia si Vama Veche acum sunt relicve. Bravo primarului din Costinesti, Respect. Aceleasi partide pe ca le VOOM vota la anul, aceeasi primari din alianta p5d si pnI, au venit si ei cu mari promisiuni, votati si … atat, la furt. Propun pe viitor ca, campania electorala se se faca etapizat pe 3 luni, nu ai facut ce ai promis, alte alegeri locale. p****i noi ca nu iesim in stada. Punct
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389