REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.6° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Rică Răducanu, supărat: „Afacerea de la Neptun a mers... pe naiba să mă ia“

Rică Răducanu, supărat: „Afacerea de la Neptun a mers... pe naiba să mă ia“

Victor ROTARU 2 septembrie 2023 | 00:00 3958

Ne apropiem cu pași repezi de finalul sezonului estival, rămânând mai puțin de 10 zile până la începerea anului școlar, moment în care litoralul va fi pustiu. Operatorii de pe litoral trag linie, își numără câștigurile, dar și pierderile. Fostul portar de la Rapid, Rică Răducanu, a rămas cu un gust amar și spune că este dezamăgit de modul în care a decurs acest sezon, declarând pentru Replica de Constanța faptul că anul acesta a mers „cam cum merg toate în România...“

Rica Raducanu, suparat: „Afacerea de la Neptun a mers... pe naiba sa ma ia“Rică Răducanu

Rică Răducanu deține o terasă la Neptun și se pare că anul acesta nu a văzut prea mulți turiști la față. Cu toate că a deschis terasa încă de la 1 iunie, prăvălia nu i-a adus câștiguri pe măsura muncii depuse. „A mers pe naiba să mă ia... A mers cum merge totul în România. Nu a mers nimic. Acum stau și mă uit, e liniștită marea, mai sunt vreo 20 de oameni și de mâine pleacă toți. Prețuri mari nu avem, sucul și berea sunt 10 lei la noi la terasă.” a declarat Rică Răducanu pentru Replica.

Cine ia campionatul în noul sezon

Schimbând registrul, referitor la echipa sa de suflet, Rică Răducanu a spus faptul că Rapidul nu are șanse anul acesta la câștigarea campionatului: „Rapid nu are echipă sezonul ăsta, sunt cei de 40 de ani, nu mai pot da randament. Nu avem. Ăsta este fotbalul, nu numai la noi.” Cât despre șansele celorlalte echipe care și-au anunțat deja obiectivele, Rică Răducanu a transmis: „Eu am zis mereu, la ce bani a băgat Gigi și ce lot are FCSB-ul, nu are cum să piardă campionatul. CFR-ul când era Dan, juca economic. Farul are tineri mulți și vor să se afirme, toată lumea vrea să câștige, emit pretenții.” Legat de șansele echipei naționale a României pentru calificarea la EURO 2024, Rică Răducanu a transmis faptul că grupa României este una accesibilă: „Prin voința băieților, la ce grupă avem, ar fi rușine să nu ne calificăm, așa cred eu.” 

Rica Raducanu, suparat: „Afacerea de la Neptun a mers... pe naiba sa ma ia“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tigane mars la munca numai talente de putoare ai in tine. Munceste daca vrei sa realizezi ceva, pai stand pe scaun si dand din gura vrei sa-ti dea lumea bani. Nu te baga in afaceri ca esti pros.t pentru asta
7
3
Îl face Beinur de bani si Costica ala Rica e mascotă.
10
0
Nea Rică învelește damigeana cu un tricou că fug turiștii La Neptun nu e ca în Giulești
9
0
Nea' Rica, e un mic Pinochio. În primul rand afacerea nu e a lui, cel puțin în hârtii. Este a unui prieten, Costica. În al 2-lea rând, afacerea a mers f bine. El mai mult e ca o mascota acolo, care sa atraga turiștii, sa-i facă sa se simtă bine. S-a tot plâns el.... și minte, minte mult. Nu are nicio ferma de unde aduce produsele, respectiv carne, legume/fructe. Rusinica nenea Rică!!!
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407