REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ricky Martin, noi acuzații de agresiune sexuală. Cine se află în spatele plângerilor

Ricky Martin, noi acuzații de agresiune sexuală. Cine se află în spatele plângerilor

Replica API 14 septembrie 2022 | 00:00 1305

Imaginea lui Ricky Martin primește lovitură după lovitură, iar artistul are de suferit! Conform celor mai noi informații, artistul este ținta unor acuzații de agresiune sexuală!

Ricky Martin

Ricky Martin este acuzat de agresiune sexuală. Plângerea a fost depusă la finalul săptămânii trecute, la scurt timp după ce artistul și-a dat în judecată propriul nepot care a declarat public că ar fi fost abuzat sexual de către îndrăgitul artist. Ricky Martin dorește despăgubiri financiare considerabile din partea nepotului pe care îl consideră vinovat pentru lovitura de imagine gravă pe care a primit-o.

Nu se cunosc detaliile plângerii din cauza naturii lor sensibile, însă cel mai recent dosar în care apare numele lui Ricky Martin a fost confirmat, în mod oficial, de către purtătorul de cuvânt al poliției din San Juan. Se pare că tot nepotul artistului este cel care l-a dat în judecată, în încercarea de a demonstra că spusele sale sunt cât se poate de adevărate.

Reprezentanții lui Ricky Martin neagă acuzațiile

Reprezentanții lui Ricky Martin neagă cu vehemență acuzațiile și încearcă să-l pună pe star într-o lumină pozitivă, lipsită de vinovăție.

„Aceste afirmații sunt extrem de ofensatoare și nu au legătură cu realitatea. Când acest bărbat a făcut anterior acuzații similare, cazul său legal a trebuit să fie retras – nu în ultimul rând pentru că el însuși a recunoscut sub jurământ că Ricky Martin nu l-a agresat niciodată”, au declarat reprezentanții lui Ricky Martin.

Cântărețul, care are o avere de 130 de milioane de dolari, a intentat procesul împotriva nepotului său la începutul lunii septembrie, la o instanță din San Juan, Puerto Rico.

Martin spune că nepotul a continuat să-l hărțuiască, în încercarea de a obține bani de la el. „Cazul de față este despre un artist de renume mondial, care este persecutat, hărțuit, urmărit și șantajat de o persoană neadaptată, al cărei interes este să obțină un beneficiu economic sau, în caz contrar, își va continua acțiunea de a distruge reputația și integritatea artistului”, se arată în documentele depuse în instanță, citate de Daily Mail și click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272