REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ridley Scott lansează pe platforma HBO Max primul său serial de science fiction, "Raised by Wolves"

Ridley Scott lansează pe platforma HBO Max primul său serial de science fiction, "Raised by Wolves"

Replica API 3 septembrie 2020 | 20:03 1072

De la filmele "Alien" (1979) la "Blade Runner" (1982), Ridley Scott s-a evidenţiat în cariera sa cinematografică prin drame de science-fiction, un aspect regăsit şi în noul serial TV "Raised by Wolves", care reprezintă totodată debutul regizoral al artistului britanic pe micile ecrane, relatează EFE, citată de Agerpres.

Sursa foto: HBO Max / Facebook

Ridley Scott a prezentat marţi pe platforma de streaming HBO Max "o premieră virtuală" a noului serial, o iniţiativă ce permite industriei de divertisment de la Hollywood să difuzeze în format online anumite producţii în actualul context al pandemiei de coronavirus.

"A fost o experienţă genială să pot filma serialul în Africa de Sud", spune regizorul într-o scurtă introducere a primului episod din "Raised by Wolves". Ridley Scott a regizat primele două episoade din "Raised by Wolves", care vor fi difuzate vineri, 4 septembrie.

Serialul, având în total 10 episoade, reprezintă debutul său regizoral pe micile ecrane, deşi cineastul britanic a colaborat la regia unor episoade disparate în anii 1960 pentru serialele britanice "Adam Adamant Lives!" şi "Z Cars", înainte de a lansa în cinematografe primul său lungmetraj, "The Duellists" (1977).

"Raised by Wolves" este un serial creat de Aaron Guzikowski, care a declarat marţi, cu ocazia premierei virtuale, că noua producţie de televiziune este "culminarea unei aventuri lungi, dar pline de satisfacţii".

"Am făcut un serial despre ceea ce înseamnă fiinţa umană, o întrebare pe care ne-o vom pune mult timp de-acum încolo", a spus Guzikowski.

Creatorul serialului a devenit cunoscut după ce a scris scenariul filmului "Prisoners" (2013), în regia lui Denis Villeneuve.

Familia, religia şi inteligenţa artificială sunt câteva dintre subiectele pe care le explorează "Raised by Wolves", ce prezintă povestea a doi androizi - Mother şi Father - de pe o planetă îndepărtată, care au misiunea de a creşte copii umani, după ce Pământul a fost complet distrus.

Din distribuţia serialului fac parte actorii Amanda Collin, Travis Fimmel, Niamh Algar şi Winta McGrath.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272