REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Rihanna, îndrăgostită până peste cap de iubitul miliardar. Cum au fost surprinşi în escapada romantică

Rihanna, îndrăgostită până peste cap de iubitul miliardar. Cum au fost surprinşi în escapada romantică

Replica API 8 iunie 2019 | 00:00 320

Rihanna

Rihanna (31) a fost desemnată recent cea mai bogată cântăreaţă din lume având o avere de aproximativ 600 de milioane de dolari şi detronând-o pe Madonna, care în prezent ocupă poziţia secundă cu 570 de milioane de dolari în conturi. După munca asiduă pe care a depus-o pentru promovarea noii linii de lenjerie intimă şi a cosmeticelor Fenty Beauty, Rihanna a plecat într-o binemeritată vacanţă alături de cel care îi este alături la bine şi la ră, iubitul miliardar Hassan Jameel(30).

Rihanna are doar 31 de ani, dar a reuşit să devină una dintre cele mai apreciate personalităţi din industria muzicală, să îşi construiască un imperiu al produselor cosmetice şi să deţină propria linie de lenjerie intimă. Recent ea a fost desemnată cea mai bogată cântăreaţă din lume, reuşind să depăşească nume sonore precum Madonna, Celine Dion sau Beyonce, cu o avere de 600 de milioane de dolari. Munca pe care a depus-o Rihanna pare să fi dat roade, iar artista a decis să plece într-o scurtă vacanţă alături de iubitul său, Hassan Jameel, relatează dailymail.co.uk.

Cântăreaţa şi-a făcut bagajele şi a plecat alături de Hassan şi de familia acestuia departe de Statele Unite ale Americii sau de ploioasa Londra, acolo unde s-a mutat în urmă cu aproximativ un an pentru a lucra la un nou album. Ţara aleasă pentru a petrece timp departe de ochii curioşilor a fost Italia. Chiar şi aici au fost totuşi surprinşi de fotoreproteri, plimbându-se cu barca şi oferindu-şi reciproc mici dovezi de afecţiune, precum doi adolescenţi care trăiesc prima iubire. Rihanna şi Hassan Janeel sunt împreună din anul 2017 şi par să trăiască o poveste de dragoste ca în poveşti, judecând după zâmbetele largio şi privirile cu subînţeles pe care artista i le-a aruncat iubitului său în timpul mesei.

Îmbrăcată lejer, într-o rochie albă şi cu o pereche de sandale, fără pic de machiaj, aşa s-a plimbat Rihanna la braţul iubitului miliardar pe străduţele pitoreşti din Italia. În ciuda faptului că nu a confirmat niciodată în mod oficial relaţia pe care o are cu Hassan, Rihanna a vorbit despre faptul că este într-o relaţie cu cineva care merită timpul şi afecţiunea sa. "Înainte mă simţeam vinovată dacă îmi ofeream timp doar pentru mine, cred că în realitate, nimeni nu meritase să îi acord timpul meu cu adevărat", declara Rihanna pentru Vogue în luna mai.

Hassan este băiatul miliardarului Abdul Latif şi moştenitorul unei averi de peste 2,3 miliarde de dolari. Înainte de a o întâlni pe Rihanna el a fost căsătorit pentru o scurtă perioadă. Fotomodelul Naomi Campbel i-a fost iubită, dar dragostea lor s-a stins uşor. Pe de altă parte, Rihanna a avut relaţii cu Chris Brown, Leonardo di Caprio şi Drake.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272