REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Rihanna, o nouă apariție excentrică! Vedeta însărcinată a petrecut până în zori și a făcut spectacol

Rihanna, o nouă apariție excentrică! Vedeta însărcinată a petrecut până în zori și a făcut spectacol

Replica API 30 martie 2022 | 00:00 520

Rihanna va deveni mamă în scurt timp. De când a făcut public anunțul că așteaptă un copil, Rihanna s-a afișat de numeroase ori în ținute îndrăznețe, sumare, care au lăsat la vedere burtica de gravidă.

Rihanna

Rihanna și rapperul ASAP Rocky vor deveni părinți curând, iar artista se simte foarte bine în propria piele de când este însărcinată. S-a afișat la multe evenimente în ținute pe care nu multe dintre gravide ar avea curajul să le poarte și trebuie să recunoaștem vedeta radiază de fericire, iar sarcina pare să-i fi accentuat frumusețea.

După decernarea Premiilor Oscar, multe dintre vedete au participat la o petrecere exclusivistă susținută la Chateau Marmont, în Los Angeles. Rihanna nu a lipsit de le eveniment.

A sosit însoțită de logodnicul său și a furat toate privirile celor prezenți datorită ținutei avute și a tonusului excelent. Rihanna a optat pentru o pereche de pantaloni supradimensionați, iar partea de sus a trupului a fost acoperită doar de un top minisul. Din nou, burtica a fost la vedere!

Vedeta a purtat discuții cu cei prezenți, a împărțit zâmbete în stânga și în dreapta și a avut curajul de a se urca și pe ringul de dans, totul spre surprinderea celor prezenți la eveniment.

Rihanna a vorbit deschis despre sarcina sa și a subliniat că se simte mai sexy ca oricând. „Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să se simtă neatrăgătoare și le induce ideea că nu sunt sexy în această perioadă. Este o prostie, iar eu nu cred în ideea asta. Așa că încerc lucruri pe care s-ar putea să nu fi avut încredere să le încerc înainte de a fi însărcinată. Cu cât sunt haine cu mai multe bretele sau decupaje, cu atât sunt mai interesante pentru mine", declara Rihanna, conform The

Ediția cu numărul 94 a premiilor Oscar a fost una discutată la nivel mondial. Din nefericire, nu datorită marilor câștigători sau a rochiilor de seară spectaculoase avute de vedete, ci din cauza unui incident care l-a avut protagonist pe actorul Will Smith. Scos din fire de o afirmație făcută de prezentatorul Chris Rock, Will Smith a urcat pe scenă și i-a aplicat o palmă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212