REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Rihanna, sexy într-un body roșu și decoltat! Imagini incendiare

Rihanna, sexy într-un body roșu și decoltat! Imagini incendiare

Replica API 20 ianuarie 2022 | 00:00 1017

Rihanna a publicat imagini incendiare din cea mai recentă lansare a brand-ului ei de succes, Savage X Fenty. Superba brunetă a pozat într-un body din dantelă, roșu, care i-a lăsat la vedere formele voluptoase.

Valentine's Day este aproape și toată lumea lansează colecții de care speră să te îndrăgostești. Rihanna nu a putut rata această ocazie! Cântăreața și femeia de afaceri în vârstă de 33 de ani a lansat o nouă reclamă pentru colecția ei de Ziua Îndrăgostiților, alături de mesajul: „Scrie-mi o scrisoare de dragoste baby #XXSAVAGEX”.

Împărtășind clipul celor 117 de milioane de urmăritori ai ei de pe Instagram, zeița pop barbadiană a arătat uimitor în timp ce a pozat într-o serie de ipostaze extrem de sexy, scrie click.ro.

În timp ce Rihanna este filmată în lenjeria intimă provocatoare, pe imagine apare un text în care se spune: „Vale Valentin este bine, trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, este timpul să te strecori în ceva sexy!”.

În fotografiile anterioare postate pe contul ei, Rihanna a lăsat puțin loc imaginației în lenjeria cu decolteu adânc, pe care a completat-o ​​cu accesorii scumpe și strălucitoare. Vedeta a realizat această ședință foto inedită noaptea, într-o cameră întunecată, scăldată în umbre.

Rihanna își promovează, de asemenea, noul luciu de buze Fenty Beauty Gloss Bomb Heat, pe care l-a ținut în gură de parcă sticla ar fi fost o țigară.

Pentru Ziua îndrăgostițulor Rihanna le-a prezentat fanilor săi noua sa colecție Savage x Fenty. Artista lansat o gamă distractivă, cochetă și sexy care include acest body. Piesa este confecționată din dantelă roșie și satin violet, cu un decolteu în V adânc și detalii cu șireturi completând aspectul.

Rihanna și-a lansat popularul brand Savage X Fenty în 2018, într-un efort de a oferi dimensiuni și culori mai incluzive. Până acum, brandul a crescut în popularitate cu vânzările doar online, dar cântăreața plănuiește să crească profilul mărcii prin deschiderea a cinci noi magazine fizice în 2022.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272