REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Rihanna și-a bătut joc de religia catolică! Îmbrăcată în călugăriță, și-a arătat sânii, spre șocul tuturor

Rihanna și-a bătut joc de religia catolică! Îmbrăcată în călugăriță, și-a arătat sânii, spre șocul tuturor

A.F. 12 aprilie 2024 | 00:00 210

Rihanna, cunoscută pentru personalitatea ei nonconformistă și pentru abilitatea de a șoca publicul cu aparițiile sale, a provocat un val de controverse în lumea modei după ce s-a fotografiat într-o ținută controversată care a fost percepută ca o lipsă de respect față de religia catolică.

Rihanna si-a batut joc de religia catolica! imbracata in calugarita, si-a aratat sanii, spre socul tuturorRihanna

Rihanna și-a bătut joc de religia catolică!

În cadrul unui shooting recent, Rihanna s-a îmbrăcat în călugăriță, însă a ales să își exprime propria viziune artistică într-un mod extrem de provocator. Artista și-a arătat sânii, purtând o rochie ce evoca imaginea unei călugărițe, iar machiajul ostentativ, cu albastru puternic la ochi și buzele roșii, a stârnit indignarea fanilor și a internauților.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar mulți dintre cei care au văzut fotografiile au considerat că gestul artistei este extrem de lipsit de respect față de religia catolică. Comentariile pe rețelele sociale au fost numeroase în ceea ce privește dezaprobarea acestui gest, unii dintre fanii săi fiind profund afectați de imaginea prezentată de Rihanna o dată cu acest fotoshooting.

Rihanna si-a batut joc de religia catolica! imbracata in calugarita, si-a aratat sanii, spre socul tuturor

Fanii, dezamăgiți de artistă

Comentariile ca "Sunt musulman, dar cred că este foarte lipsit de respect", "De ce nu respecți religia", sau "Asta NU este în regulă" ori "La ce te gândești? Dumnezeu să te ierte” au reflectat indignarea și dezamăgirea celor care au văzut imaginile controversate cu artista. 

Aceste fotografii au generat o dezbatere amplă pe tema libertății artistice și a respectului față de credințele religioase. În timp ce unii au susținut că este dreptul artistei să își exprime creativitatea în orice mod dorește, alții au considerat că gestul său a fost lipsit de sensibilitate și respect pentru credința altora.

În ciuda reacțiilor negative, Rihanna nu este străină de controverse și este cunoscută pentru curajul ei de a încălca limitele și de a provoca publicul cu stilul ei îndrăzneț. Este de așteptat ca aceste imagini să continue să stârnească discuții și dezbateri, scrie click.ro.

  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272