REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ringo Dămureanu (AUR): Poşta Română trebuie depolitizată, a devenit victima unui clan clientelar

Ringo Dămureanu (AUR): Poşta Română trebuie depolitizată, a devenit victima unui clan clientelar

Victor ROTARU 3 aprilie 2024 | 00:00 153

Deputatul AUR Ringo Dămureanu solicită depolitizarea Poştei Române şi condiţii decente de muncă şi salarizare pentru poştaşi, afirmând că această instituţie a devenit "victima unui clan clientelar".

Ringo Damureanu (AUR): Posta Romana trebuie depolitizata, a devenit victima unui clan clientelarRingo Dămureanu

"Alianţa pentru Unirea Românilor este alături de poştaşii României, aceşti lucrători care îşi fac datoria zi de zi în toate condiţiile dificile - arşiţă, vânt, furtună, viscol, şi care îşi duc traiul la limita sărăciei. De ce? Pentru că Poşta Română a fost politizată. Poşta Română a ajuns să devină victima unui clan clientelar care şi-a angajat rude, familii, prieteni, nepoţi, iar poştaşii trăiesc şi sunt plătiţi cu salariul minim pe economie. Cerem depolitizarea Poştei Române şi condiţii decente de muncă şi salarizare pentru poştaşi", a declarat Dămureanu, într-un comunicat de presă.

Solicitarea deputatului AUR vine în contextul în care poştaşii au intrat în grevă generală şi acuză presiuni din partea conducerii companiei în scopul reluării activităţii.

Printre motivele pentru care poştaşii au ales această formă de protest este şi acela că, după zeci de ani de muncă, sunt plătiţi cu salarii care nici măcar nu le acoperă cheltuielile de zi cu zi şi tratamentele medicale, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212