REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

RIVERANII din Faleză Nord, GELOȘI pe IEȘIREA spre PLAJĂ a lui MUHSCINĂ

RIVERANII din Faleză Nord, GELOȘI pe IEȘIREA spre PLAJĂ a lui MUHSCINĂ

Replica API 12 mai 2021 | 00:20 23321

Fratele fostului președinte PNL, Organizația Municipală, Gheorghe Muhscină, a executat lucrări de consolidare ale taluzului de pe strada Tabla Buții, numărul 1, Faleză Nord. Construcția a fost realizată cu acordul fostei administrații, care a dat autorizația de construire. Iată că investiția a ajuns la final, iar riveranii se suspină, și ei, după o scară monumentală precum cea a lui Sorin Muhscină. La 200 de metri de acestea, se află și scările de acces folosite de locuitorii din zonă, scări din lemn, șubrede, nesigure.

Sorin Muhscină, alături de Ionuț Ilie, au primit, anul trecut, undă verde pentru consolidarea taluzului de pe strada Tabla Buții din Faleză Nord și pentru construirea unor scări acces public pe plajă, beneficiar fiind municipiul Constanța. Cei doi investitori dețin pe Tabla Buții numărul 1 o vilă cu 2 etaje.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Consiliului Local, care au aprobat un proiect de hotărâre privind oportunitatea vânzării directe a terenului situat în municipiul Constanța, strada Tabla Buții, zona Faleză Nord, în suprafață de 109 mp, către Ilie Ionuț.

Potrivit proiectului de hotărâre, vânzarea a fost condiționată de executarea lucrărilor de consolidare ale taluzului pentru protecția construcțiilor existente.

Locuitorii din zonă trag un semnal de alarmă și cer punerea în siguranță a scărilor de acces a locuitorilor din zonă, spre plajă, precum cea a lui Muhscină.

”Oare de ce Primăria Constanta celorlalți constănțeni le-a lăsat spre folosință niște scări improvizate și nesigure din lemn?!”, se întreabă un locuitor din zonă.

”Este o priveliște frumoasă, nu contează cine și de ce a fost făcută investiția. Trebuie, însă, să avem și noi parte de același privilegiu, mai ales când e vorba despre siguranța noastră și a copiilor noștri”, spune un alt riveran.

De altfel, nu este pentru prima oară când locuitorii din zonă cer reabilitarea scărilor de acces. Administrația locală are în plan amenajarea zonei, în perioada imediat următoare.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vor toti pomana facuta de primarie, dar de ce nu se unesc si ceilalti locatari sa puna bani si sa le reabiliteze pe cele in paragina, ala si-a facu scarile din banii lui
0
0
a cumparat cu 600euro bucata, 400 cosuri de gunoi!!!!
0
0
lucrare de viitor,bv celeui ca a executat lucrarea,tara de handicapati si neamul lui gica contra!
6
4
Initial s a spus ca va fi predata primariei
4
1
Dar de ce de 20de ani nu se fac scari. Nici la Bucovina sau pe Eminescu. de ce. De ce bosss....
19
1
investitia a fost realizata pe bani personali, ai investitorilor, dar beneficiaza toti locuitori si turisti din zona. Asta trebuie precizat. Daca aceesul era doar pentru cei doi atunci era rau. Sa vad daca alti proprietari din zona vopsesc sau repara veche scara. Riverani suspina dupa o scara noua dar nu se intreaba cat a costat scara facuta de cei doi din bani lor, scara folosita si de riverani.
39
4
Credeam ca pentru mine s-au facut scarile alea. Ce escroci. M-au pacalit
15
4
Hahahahahahaha
6
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369