REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ROATA lui Făgădău, INAUGURATĂ în TĂCERE! Pensionarii au REDUCERE, dar elevii NU!

ROATA lui Făgădău, INAUGURATĂ în TĂCERE! Pensionarii au REDUCERE, dar elevii NU!

Replica API 27 iunie 2020 | 16:24 15202

Inaugurarea a fost 'secretă', doar o parte a presei a participat, fiind invitată... telefonic. Nu a existat un comunicat, așa cum ar fi fost normal. Am contactat și noi reprezentanții primăriei care se ocupă de presă pentru a afla pe ce criterii s-au făcut invitațiile. Acestia au motivat că investitorul s-a hotarât în ultima clipă. El ar fi hotărât 'din scurt' inaugurarea. "A fost din scurt. Investitorul s-a hotărât cu o oră înainte", au precizat, pentru Replica, reprezentanții Primăriei Constanța. Să înțelegem că alții dictează acțiunile primăriei?! Poate ne lămurește primarul pus in functie de constănteni, Decebal Făgădău, și poate ne oferă și o explicație plauzibilă cu privire la gestul făcut de angajații săi care se ocupă de relația cu presa și care, apropo, sunt o armată.

Mirela PASCAL, Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru chiar asa...... Chiar atat de prost sa fii.... Sa aduni 20 lei cu nota 10...si sa iti dea 30 lei pentru elevi? Mare e gradina lui Dzeu....
1
0
Biletul intreg costa 20 lei si copiii platesc 30? Misto asta.Ati citit ceva din articol?Stati linistiti, ca pensionarii au rau de inaltime.O sa se dea in roata doar daca li s-a urat cu pensia.
1
0
Cum ai taiat sporul de 15% de conditii vatamatoare in plina pandemie Fagabou?sper sa ti adauge la pedeapsa cand pleci la puscarie cel putin 15%
1
2
Vreau sa mi dati muie !!!!
19
1
varstnicii ai vrut sa scrii...nu?
7
2
Tot locotenentul lui Mazare o sa iasa primar.
3
12
Cand intr un oras post industrial se ajunge sa se faca bani din muiala publicului pe un teren strategic, este o confirmare clara a SARACIEI, A DISPERARII SI A NEPASARII. Felicitari securistilor care au adus Constanta pe butuci si acum lasa loc doar si doar de batjocura. Mi e rusine ca m am nascut in Constanta si mi e si mai rusine cu orice proiect realizat dupa 89 in Constanta. Mi e cel mai rusine de fostii securisti care fac pe domnii si sunt disperati sa le asigure o masina si un job odraslelor, in timp ce ingroapa adevarate proiecte si valori ale adevaratilor oameni inteligenti. TRIST
29
4
elevii nu voteaza...
19
2
Ai fost la vot
3
1
Fagadau a vandut ct la bucata tot terenu a vandut
14
0
Ce ziar de kkt...doar la articolele cu fagadau sectiunea de comentarii este deschisa...
13
1
Copii de 3 ani de ce nu au reducere jegosule
16
3
Bag pula in roata voastra. Oras de cacat, oameni de cacat. Succes.
25
5
Cat tupeu are sconsul. Invirte banul public prin ROTARIENI. Poate verifica si DIICOT aceasta sliata infractionala cum spala banii publici.
24
1
Nu are spatiu alocat comentariilor? Rusine, pai asa comunica el cu oamenii? Ceva e putred, este un fals. Fata lui il tradeaza. Uitati-va ce privire de fals are.
18
3
De ce nu exista comentarii la articolul cu candidatura lui M Murad? hehehe
31
6
pentru toti de aici care va kkati pe voi ca voteaza pensionarii am o intrebare voi unde ati fost in ziua votului ca doar nu pensionarii sunt majoritari in orasul asta, daca ati fost in cluburi sau ati stat acasa, mucles!!!!
33
1
Fagadau number one
8
30
la prima furtuna mai serioasa ... o gasim la unguri sau la vecinii bulgari .... depinde cum bate vantul !
34
4
Avem cel mai bun primar din istoria orasului
10
55
si aia din HC au tot gratis?. Unde-s camerele pe strazi sa vezi ce se intampla noaptea?
29
3
La Muhammad murat de ce nu puneti comentarii, mai replica?! Cu cat va plateste pentru asta?
37
5
Ce cwrve sunteti,la Fagadau lasati urarile dar la tiganul de Murad nu!Hodorogi cracanati nu va urcati in carusel ca-l dau la viteza maxima si v-arunca-n Rai!
29
6
Asta nu-i roata aia din satul de vacanta? Mie asa mi se pare..
30
5
Roata mori
16
2
Domeniul public este public pana se vinde sau se concesioneaza. Relaxeaza-te putin si controleaza-ti limbajul, te rog. Cele bune
16
3
zis si CalinNebunu: investitie privata? amplasata pe domeniul public? S a ofticat Fagabou ca l au futut cu parcurile ilegale?
20
6
Dar ce vrei ba, ziaristule platit de ciuma galbena-coronavirus, ca pensionarii cu pe sii de 700-1.200 lei sa plateasca bilet intreg ca tine, care dai din gura si iei cel putin 4.000-5.000 lei. Bravo, Decebale, iar i-ai bagat in fibrilatie pe ciumatii galbiori.
8
44
Noi bosorogiii o sa umplem roata,traiasca primarul nostru iubit!!!
31
13
NU este roata lui Fagadau sau a primariei. Terminati cu cacaturile astea. Este o investitie privata de care Fagadau si primaria vor sa profite. Documentati-va !
45
10
Alt comentariu cu directie doar pentru ca "jurnalistii" REPLICA, cei mai prosti din lume, nu au fost invitati sa se "dea" cu roata. Acesti jurnalisti vor moca pentru ei, pentru familiile lor si eventual cativa prieteni. Ca sa arate "puterea" presei. Niste fomisti. Cat despre pensionari, vedeti ca nu toti au pensiile asa de mari cum credeti. Iar noi, daca nu vom avea grija de batrani, acelasi lucru il vom primi cand ajungem ca ei. SUCCES REPLICA ...
31
19
replica!!!!!
18
10
roata pu...
24
5
tu n ai inteles o treaba ..ori nu stai in cta ,ori esti boschetar si dormi pe unde apuci
16
2
FAGABOU A INVATAT DE LA MASCARICI: PACALESTE-I PE PENSIONARI SI MAI IEI UN MANDAT.BRAVO!
44
6
Doamneeee, noua chiar ne place MOCA! Dar nu vreti voi mai bine sa fie moca totul in orasul asta? Da cam pe cine deranjeaza aceasta roata? Ce-i in neregula cu ea? Ce nu va place si convine? Nu mai fiti hateri! Bucurati-va si voi ca se face ceva frumos. Oare aia in Londra fac la fel?
14
36
nu il votati pe fagadau
43
8
In schimb copii, NU!!!
37
5
Gandire tipic machedoneasca, elevii nu voteaza.
47
5
Roata de la Londra are 135 de metri, asta de aici are doar 35 de metri nu mai spuneti ca e roata de la Londra!
41
4
Roata de kalic, cam la fel ca orice se construieste-n Romanica, probabil comisionul depaseste mult costul total al ei!
31
7
Pensionarii securisti sunt obisnuiti sa-si cumpere numai din pensie, in fiecare an cate un apartament. Mm
37
9
stiu eu pe o pensionara care are pensia de 2400 lei si stii ce a muncit? taia chitante la ICRAL, si a iesit la 50 de ani la pensie, pentru ca dupa 1989 s-a dat o lege prin care multi au iesit la pesie, si baba asta mananca pensia de 30 de ani si o sa mai tot traiasca ca e zdravana pe picioare si mai si zice ca nici n-apuca sa cheltuie pensia ca vine cealalta pensie pe cealalta luna si tot asa, si tot strange la bani.E corect ca nu s-a facut calculul la pensii pe contributivitate si pe natura muncii depuse?
33
7
Ati gasit si pe acest subiect ce rahat sa mancati. Pofta buna.
26
29
Roata morii se-nvirteste .....
24
6
O stii pe aia cu Chelului tichie de margaritar ii lipseste. Asa si tu. Orasul pute de la un capat la altul, ai mai distrus o parcare, pentru ca poti, iar in loc de lucruri concrete si durabile pentru oras, tu faci bilci pentru pachetari pe final de mandat. La fel ca Mihaiesi, ala a pus cosuri de gunoi pe stilpi. Bravo baiatule. Aferim
56
4
Incercati cu cianura .
13
2
Pensionarii au toate drepturile,ei sunt viitorul.Sunt multi dintre ei ce au pensia mai mare decat a unui salariat,care mai are si doi copii crescut.
44
11
Gata ai marit pretul, nu auzi ca e 20 lei biletul intreg
21
5
Pensionarii au reducere. Pensionarii au reducere. Copiii nu.Copiii nu voteaza . Ai primit puiul uleiul zaharul si te ametesc in roata ma mai alegi o data. Cat timp e pui e ulei si zahar plus roata.
57
12
De ce platesc copilasii de 4 ani 30 ron. Rusine
44
9
Pai pensionarii voteaza, elevii nu.
57
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272