REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ROATA lui FĂGĂDĂU o ia la VALE spre ALTE localități?

ROATA lui FĂGĂDĂU o ia la VALE spre ALTE localități?

Replica API 2 martie 2021 | 23:25 4744

Roata lui Făgădău a fost unul dintre obiective turistice cele mai controversate ale orașului Constanța. Percepută ca un moft al fostului primar, roata nu a avut viață lungă, actuala administrație hotărând desființarea acesteia din cauza lipsei autorizației de funcționare. Dar se pare că există posibilitatea ca roata să renască din propria-i cenușă, o altă stațiune de pe litoralul românesc cochetând cu relocarea acesteia. Este vorba de stațiunea tineretului, Costinești, unii dintre locuitori manifestându-și dorința ca Obeliscul să aibă drept partener Roata lui Făgădău.

Zvonurile că proprietarul roții panoramice ar dori relocarea acesteia i-a făcut pe unii dintre locuitorii Costineștiului să creadă că poate acest obiectiv turistic ar fi unul care ar umple vistieria primăriei dar și că ar atrage mai mulți turiști. Unii mai ironici ar amplasa-o în vecinătatea gropii de gunoi, un ”obiectiv turistic” la fel de controversat, pentru a se vedea mai bine toată murdăria.

Nu poate fi vorba de amplasarea roții panoramice în Costinești

”Nu poate fi vorba de amplasarea roții panoramice în Costinești. Nici nu s-a pus problema de așa ceva, în primul rând că nu ar putea fi folosită decât 2-3 luni pe an și în rest ar rugini, iar în al doilea rând că nu s-a discutat cu nimeni despre așa ceva. Cel care a adus în discuție așa ceva nu a vorbit în numele administrației ci în al firmei sale.” au declarat pentru ziarul Replica de Constanța, reprezentanții primăriei din Costinești.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ti.a desfiintat tie terasa unde iti beai zilnic cafeaua. Te roade asta?
1
2
Penelistu asta mincinos in loc sa se apuce de treaba, ca deja au trecut 5 luni, s-a apucat sa darame Roata care era un simbol al Constantei. Pai Plavane apevist, menirea ta e sa distrugi tot ce e bun. Si ce pui in loc Covidule. si asta ca si Cutu, Tabla, Grinda, Orban-Ghiocelul, Voiculescu.. Furaciune pt. ei si acolitii lor flamanzi si distrugere ce au facut PSD. Si poate ii baga si la puscarie.
5
3
amplasarea rotii in zona portului TOMIS ar fi OK
4
3
Aduceti- o la Costinesti ca sa avem si noi o contribute pentru comuna.
2
2
un obiect care se gaseste in marile orase
7
4
Roata asta se putea monta la poarta 2 in dreptul scarilor de coborarae in port.
12
2
Bai nene virgil esti cam pupincurist, daca roata era adusa de chitac tot asa spuneai ? pana la urma roata aia era o atractie pentru Constanta, lumea pentru ce sa mai vina aici ? pentru preturile mari, mizeria si aglomeratia de pe plaje ? din acest motiv se pleaca la bulgari, greci si turci. Fagadau nu a facut mare lucru, dar stai sa vedem peste 2 ani tot asa vei scrie si de chitac ?crezi ca asta va face mai mult ? nu tata ca si asta e dator politic si trebuie sa imparta ciolanu sau te premiaza pentru articolele frumoase ?
17
2
Un balalau mai mare ca primarul asta nu ai sa vezi, in loc sa i puna in legalitate pe cei cutetasele care s au extins pe domeniul public si sa le perceapa chirie, nu, el le darama si se gandeste sa aduca bani la buget pe taxa de parcare
29
5
Nici alea din satul de vacanta, culmea, nu au autorizatie. O alta masura duplicitara a lu nea chitac. Pt unii muma. Pt altii ciuma. Pana acum nu face decat sa distruga.
31
4
Nu stim exact care sunt interesele de a o desfiinta dar roata asta chiar, nu conteaza cine a adus o, mie personal mi se pare ca nu este de prost gust chiar este folositoare pentru un oras turistic, de ce nu o puneti in legalitate, de ce va ti apucat de daramat terase,de regulamentul parcarilor, de ce nu va luati de aia care au construit monstrii de beton si sticla fara nici un loc de parcare sau in bataie de joc la un bloc de 10 etaje cu 3 locuri de parcare, care si au supraetajat blocurile, care construiesc in consola, sunt alte lucruri prioritare pentru orasul asta, va luati de cacaturi.
29
6
Cine este?Aha PACALICIUL care s a dat primar!
14
7
Unii o sa priceapa ca deobicei mai tarziu ca roata aia era un instrument turistic. In orasele din lume unde se gandeste exista asa ceva. Amplasarea ei era bunicica. Noi vrem insa doar sezlonguri imputite si umbrelute. Astea aduc bani din nimic. O vreme. Si uite asa tot in urma rsmanem la turism. La roata nu se putea plati cu voucherele, mdaaa. Poate nu tot ce a facut fagadau e prostie. Poate nici nu e ideea lui... Noi insa suntem destepti rrrau. Meritam jegul de azi.
27
6
Fara prostime ce ar mai fi Costinestiul ?
15
4
Lesinatul de primar ar fi in stare de orice ca sa faca bani si sa dea bine la prostime pentru urmatoarele alegeri.
19
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614