REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Robert Boroianu: Într-un oraș în care o fată de numai 15 ani este înjunghiată în parc, nu poți să ai nici un fel de încredere în autoritățile publice locale

Robert Boroianu: Într-un oraș în care o fată de numai 15 ani este înjunghiată în parc, nu poți să ai nici un fel de încredere în autoritățile publice locale

Replica API 18 mai 2016 | 00:09 289

Cazul cutremurător al unei eleve de numai 15 ani care a fost înjunghiată în Parcul Tăbăcăriei trage un mare semnal de alarmă cu privire la siguranța constănțenilor. Pe bună dreptate, constănțenii consideră că lipsa siguranței lor și a copiilor lor în Constanța este una dintre cele mai importante probleme pe care le vor rezolvate, este de părere liberalul Robert Boroianu.

“Este inadmisibil ca în Parcul Tăbăcăriei, sau în oricare altă parte a Constanței, copiii noștri să fie victime ale tâlhăriilor. Constanța trebuie să redevină un oraș sigur în care să nu trăim cu o teamă permanentă pentru siguranța copiilor noștri”, a declarat Robert Boroianu, prim vicepreședinte al Filialei PNL Constanța.

“Cred că se justifică în acest moment o reacție oficială din partea autorităților locale, care să explice cine trebuia să acopere acea zonă de parc și motivele pentru ca nu a făcut-o. Mai mult decât atât, cred că toți constănțenii așteaptă explicații despre felul în care primăria asigură normele elementare de siguranță pentru constănțeni. Nu vreau să transform acest subiect într-unul de campanie, dar trebuie să spun că PSD-ul pare că se preocupă să se înconjoare de jandarmi în Năvodari și în alte localități unde organizează mitinguri electorale, în timp ce elevi de 15 ani sunt atacați în parcuri”, a subliniat Robert Boroianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272