REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Robert Negoiță a depus plângere penală împotriva lui Nicușor Dan

Robert Negoiță a depus plângere penală împotriva lui Nicușor Dan

Bianca NEDELCU 22 martie 2024 | 10:15 6757

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a depus vineri plângere penală împotriva lui Nicușor Dan, primarul general. Negoiță are deja mai multe dosare penale. „În urma cercetărilor să fie tras la răspundere penală pentru abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave”, se arată în plângerea lui Negoiță.

Robert Negoita a depus plangere penala impotriva lui Nicusor DanRobert Negoiță și Nicușor Dan

O recentă investigație Recorder a stârnit o amplă revoltă pe rețelele de socializare. Afaceri grele cu bani publici ai Sectorului 3 sunt derulate de Marius Daniel Ciobîcă, city managerul Sectorului 3 și mâna dreapta a primarului Robert Negoiță, prin intermediul fratelui său. Prins de Recorder, fratele lui Ciobîcă nu recunoaște că e fratele lui acestuia.

Așadar, pentru bucureștenii care se întreabă unde ajung banii din borduri și pavele, răspunsul este în contractele semnate de city managerul Ciobîcă, ambele contracte au fost atribuite către o firmă fără experiență în domeniu – Challenge Concept SRL.

Înființată în august 2022, cu un singur angajat, SRL-ul reușește să câștige, în 2023, – de una singură sau în asociere cu alte firme – trei acorduri-cadru în valoare totală de aproape 14 milioane de euro pentru lucrări de infrastructură în sectorul lui Negoiță. Challenge Concept este deținută de Alina Gabriela Anton, un nume care pare să nu ducă nicăieri. Apare însă pe rețelele de socializare în pozele lui Gabriel Ciobîcă, nimeni altul decât fratele city managerului de la Sectorul 3. Alina Anton deține integral încă o firmă abonată la contracte cu sectorul lui Negoiță. Este vorba despre Greenwise Solutions, care în 2020 demara primele afaceri cu entități aflate în subordinea Primăriei Sectorului 3. Începea cu mai multe contracte pentru furnizarea de coșuri de gunoi stradale și suporți pentru saci menajeri.

Contractele erau semnate direct – fără publicare pe SEAP – cu SD3 Salubritate și Deszăpezire S3 SRL, firmă controlată de consiliul local al sectorului și unde poate fi regăsit Marius Ciobîcă, în aceeași perioadă, printre membrii Consiliul de Administrație. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a spus despre contractele firmelor familiei Ciobîcă cu primăria că nu e treaba lui să verifice unde se duc banii publici. „Nu sunt vreun Dumnezeu, care să știu tot”, a concluzionat Negoiță, potrivit aktual24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem guvernați de proști iremediabil de proști. Ajunge cu vrajeala asta. Ne face să tânjim după întoarcerea lui Vlad Țepeș
1
1
Titlului articolului nu are legatura cu conținutul . Prosteala ! Sictir
1
0
Sunt cel mai bengos primar sectoristo pizdist. Prostimea mă votează chiar daca fura, că le dau și lor câteva oase moca. Așa m-a învățat prietenul meu, salvamarul. Dai la babe o făină de la UE și le spui că e de la primărie.
7
0
Subminarea economiei nationale, confiscarea averii lui si acolitilor, de la nepoti pana la bunici. Aici sunt banii poporului roman care munceste pe salarii mizere
9
0
Atât timp cât are pinguini săi voteze că săi fure li se rupe ce pot păți! nimic în cel mai rău caz se prescrie faptele așa e în afroromania de 34 de ani
11
0
E uluitor tupeul si asaltul analfabetilor, gen Robert Negoita ! p****i gramada, dar sefi supremi vor sa fie!
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272