REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.6° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Robert Negoiţă: Gabi Firea este un motiv în plus, puternic, pentru care eu votez alianţa PSD-PNL

Robert Negoiţă: Gabi Firea este un motiv în plus, puternic, pentru care eu votez alianţa PSD-PNL

Victor ROTARU 11 aprilie 2024 | 00:00 157

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat că prezenţa Gabrielei Firea pe lista de candidaţi la europarlamentare reprezintă pentru el un motiv în plus de a vota alianţa PSD-PNL.

Robert Negoita: Gabi Firea este un motiv in plus, puternic, pentru care eu votez alianta PSD-PNLRobert Negoiţă

Prezent la conferinţa de alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti, Negoiţă a afirmat că a învăţat de la Gabriela Firea "tenacitatea şi forţa de a trece peste obstacole", în timp ce la Marcel Ciolacu a remarcat "capacitatea" de a menţine alianţa şi de a-şi respecta angajamentele.

"De la preşedintele, premierul nostru, Marcel Ciolacu, am învăţat foarte multe: capacitatea asta de a ţine această alianţă (...) atât de complicată. Nu am cum să nu învăţ din asta. Eu mă uit cu atenţie, încerc să învăţ. Nu e uşor. Din afară, din tribună, golurile se dau uşor. Din teren lucrurile sunt mai dificile. Capacitatea de a-şi respecta angajamentele - am învăţat de la Marcel Ciolacu chestiunile astea. (...) De la Gabi Firea am învăţat foarte mult. Tenacitatea, forţa de a trece peste obstacole, capacitatea de a merge mai departe, de a strânge din dinţi când ţi-e greu şi să nu abandonezi. Am învăţat de la Gabi Firea. Gabi Firea este un motiv în plus, puternic, pentru care eu votez alianţa PSD-PNL, pentru că sunt mândru să fim reprezentaţi de un europarlamentar ca Gabi Firea", a spus Negoiţă.

Pe de altă parte, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, s-a arătat deranjat de afirmaţiile făcute de europarlamentarul Rareş Bogdan la Buzău în ce priveşte eficienţa administraţiilor de dreapta, comparativ cu cele social-democrate.

"Venind pe drum, am avut timp să citesc, să mă uit prin presă, să văd ştirile. Ce ne spunea colegul nostru de coaliţie, Rareş Bogdan, la un eveniment de lansare a candidaţilor, în judeţul Buzău. Ne spunea Rareş Bogdan următorul lucru, care m-a deranjat foarte tare, foarte supărat sunt. Spunea că acolo unde sunt administraţii liberale curge lapte şi miere - cred că mot a mot încerc să reproduc - şi unde sunt administraţii socialiste, sunt deficitare, cu foarte puţine excepţii", a spus Paul Stănescu.

El a subliniat că în Bucureşti, PSD are o susţinere de peste 30% din partea electoratului, în timp ce liberalii au mai puţin de 15%, deşi s-au aflat în conducerea administraţiei locale.

"Cel mai bun exemplu e Bucureştiul, care e capitala României. De aici se dă ora exactă. În Bucureşti, după o administraţie PSD 2016-2020, care a fost o administraţie bună, PSD astăzi, în toate studiile sociologice, are peste 30%. Din 2020, până în 2024, actualul primar general a fost susţinut de USR şi PNL, nu de altcineva. Mai mult, majoritatea consiliilor au fost USR-PNL. Chiar la Primăria Generală, cred că mai sunt câteva luni de când nu mai este majoritate PNL-USR. Păi eu le spun la colegii noştri liberali - poate sunt răutăcios, dar m-am supărat foarte tare - ei în Bucureşti, după patru ani de zile, acum, au sub 15%. Noi, după patru ani care au trecut, avem 30 şi ceva la sută. Oare cine ştie să administreze mai bine o unitate administrativ-teritorială? Cei de dreapta sau cei de stânga?", a întrebat Stănescu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407