REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Robert Negoiță nu se mai regăsește în noua formulă de conducere PSD: „Orice se întâmplă acum este departe de a merge către normalitate“

Robert Negoiță nu se mai regăsește în noua formulă de conducere PSD: „Orice se întâmplă acum este departe de a merge către normalitate“

Replica API 15 iulie 2019 | 01:08 467

Robert Negoiţă

Robert Negoiță a spus sâmbătă, la Digi24, că nu se „regăsește” în noua formulă de conducere a PSD și că a ajuns să aibă „injurii” pentru că făcea parte „dintr-o echipă care face prostii, prostii cu care eu nu sunt de acord”.

Robert Negoiță a dezvăluit că în ziua alegerilor nu a fost în țară și nu a putut vota, dar nu ar fi ales PSD: „N-am fost în țară și nu am putut vota, pentru că în diaspora nu s-a putut vota. Și dacă aș fi ajuns n-aș fi votat clar cu PSD”.

El a refuzat să spună cu ce partid ar fi votat: „Nu e relevant să vă spun. Vă spun direct, nu am decis”. Atunci ar fi vorbit cu mai mulți membri de partid și le-ar fi spus că „mă aștept să avem un scor foarte prost, din perspectiva unei normalități. Îmi doresc să normalizăm în această țară. Orice se întâmplă acum este departe de a merge către normalitate”.

Negoiță a explicat că rezultatul PSD la alegeri se explică prin neimplicarea multor membri, dar și prin faptul că a fost un vot împotriva partidului.

„În ultima vreme am comunicat tot mai puțin, pentru că există un soi de teamă în interior. Robert Negoiță, dacă ești văzut cu el s-ar putea să ai probleme, așa că mai bine vezi cum te poziționezi. Sunt puțini către deloc cei care își asumă responsabilitatea de a spune ce gândesc. Cei care raționează sunt din ce în ce mai puțini”, a mai spus el.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Averea tarii se gaseste acum in mainile priviligiatilor politici care si-au facut legi sa poata fura si devaliza tara asta fara sa pateasca nimic. Asa ceva nu se poate si, va veni o vreme cand toti HOTII, din toate partidele si de peste tot, vor plati cu varf si indesat pentru toate crimele comise. Sa ruinezi si sa distrugi economia unei tari este o crima! GENOCID este. Pentru asta veti fi judecati ca Ceausescu TOTI.
5
3
Romanii au tras PSD ului atata muie ca le a modificat codul genetic. Vasilica este un sef stil Dragnea. Urmeaza o candidatura la prezidentiale unde va primi muie din plin in toata tara.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272