REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Robert Sighiartău: Unii colegi din PNL s-au transformat în lideri de opoziţie la Guvernul României

Robert Sighiartău: Unii colegi din PNL s-au transformat în lideri de opoziţie la Guvernul României

Replica API 12 iulie 2021 | 00:00 527

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat sâmbătă că "unii colegi s-au transformat în lideri de opoziţie" la guvernul condus de Florin Cîţu şi a cerut ca atacurile la adresa premierului să înceteze.

Robert Sighiartău

"Această competiţie internă, că este la nivel naţional, că este la nivel local, nu are voie să afecteze guvernarea PNL. Aşa ar trebui. Din păcate, constat că unii colegi s-au transformat în lideri de opoziţie la Guvernul României, ceea ce nu este în regulă. (...) Fac un apel la responsabilitate, de aici, din Bistriţa, ca cei care au responsabilităţi în funcţiile de conducere ale PNL să înceteze orice atac la prim- ministrul României şi la membrii Guvernului PNL. Aste pentru că nu face bine partidului", a spus Sighiartău, în cadrul conferinţei judeţene de alegeri a PNL Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres.

Secretarul general al PNL a adăugat că şi-ar fi dorit ca alegerile interne din filiale să nu fie influenţate de competiţia de la nivel naţional şi că obiectivul principal al tuturor acestor alegeri este ca membrii de partid să aleagă "cea mai bună resursă umană".

La conferinţa de alegeri din cadrul organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud, desfăşurată în prezenţa a 390 de delegaţi, au mai participat, din conducerea naţională, preşedintele Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Raluca Turcan, vicepreşedinţii Lucian Bode, Adrian Oros şi Virgil Guran, dar şi preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272