REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Robert Turcescu aruncă 'BOMBA': 'Dragnea se pregăteşte să dea Ordonanţa'

Robert Turcescu aruncă 'BOMBA': 'Dragnea se pregăteşte să dea Ordonanţa'

Replica API 2 februarie 2019 | 02:36 424

Deputatul PMP Robert Turcescu lansează o informaţie pe "surse foarte bine informate". Fostul jurnalistul susţine că Guvernul urmează să adopte o ordonanţă de urgenţă, fără să precizeze despre ce act normativ este vorba, conform stiripesurse.ro.

"Surse FOARTE bine informate: atentie, Dragnea se pregateste sa dea Ordonanta!!!", scrie Robert Turcescu pe Facebook.

Dezbaterile publice din ultima perioadă s-au concentrat pe anunţul făcut de ministrul Justiţiei, cu privire la o ordonanţă de urgenţă care să permită repunerea în termenul depunerii contestaţiei în anulare a tuturor hotărârilor pronunţate de completurile de 5 judecători de la ÎCCJ în ultimii 4 ani.

Anterior, mai mulţi lideri ai PSD au solicitat public să se adopte o ordonanţă de urgenţă privind amnisia şi graţierea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum drak sa mai votezi PSD cand astia ingrasa toti HOTII si penalii pe bune cu PENSII SPECIALE cat patru milioane de pensii de amarastean! La fraieri le creste pensia doar la televizor si le sar ochii din cap cand vad cat au crescut preturile. Niste borfasi sustinuti de televiziunile celor mai mari infractori si condamnati penali securistul turnator voiculescu latrina 3 si penalul Ghita cu guita tv. Replica si ea sustine la greu PSD. TAIATI ORBILOR PENSIILE SPECIALE CA DISTRUGETI TARA SI PE NOI TOTI! ASTA-AI JAF, HOTIE PE FATA. ASTA-I GENOCID SI VETI FI JUDECATI CA CEAUSESCU IN CURAND..
8
0
Cat sa ai obrazul de gros dupa recunosti ca esti ofiter sub acoperire vii si dai lectii?! Lasa politica si mars la munca javra!
2
7
Ce cauta asta ca deputat de Cta ?--Orasul asta chiar nu are oameni demni ptr parlament ?--l-a adus Part lui Basescu
5
8
Si uite asa Turcescule mai iesi din anonimat ..te bagi singur in seama nenorocitule ..ce ai facut tu ptr. constanta asta deoarece ai fost ales parlamentar in constanta ..ordinarule
6
8
TURCESCU un pisoias!
1
8
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
13
2
Iar te dai mare ma ca esti securist si ai surse credibile un securist adevarat tace si face tu ce creezi roberte perdele de ceata se folosesc astia de tine iti ei paralele taci mucles ciocu mic.
5
10
Dgjkvchi.jffu8fffg
3
9
Ca lui base nu i se mai scola .
3
11
bai tuciuriule cu buze vineti a zis Claudiu Palas sa io sugi cu frisca si ca puti de nespalat !
10
11
securistul acoperit-descoperit-imbrobodit turcescu a aflat . Sa vina ordonanta sa faca dreptate , muie la jigodii si mamelor lor .
13
17
Turcescu vorbeste!
17
12
MUIE la toti PSDisti!
21
17
Sugi pula boschete
17
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108