REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Robert Turcescu: La ordinul unui căcănar fără șosete a fost schimbat Florin Goidea de la conducerea Portului Constanța

Robert Turcescu: La ordinul unui căcănar fără șosete a fost schimbat Florin Goidea de la conducerea Portului Constanța

Replica API 12 august 2022 | 20:11 4808

După numirea lui Florin Vizan și, implicit, plecarea lui Florin Goidea de la conducerea Portului Constanța au apărut și primele reacții. Fostul deputat Robert Turcescu, de exemplu, și-a exprimat poziția:

„S-a întâmplat azi: la ordinul unui căcănar fără șosete care ocupă vremelnic funcția de ministru al Transporturilor a fost schimbat din funcție cel mai profesionist director general pe care l-a avut Portul Constanța. Și nu scriu asta pentru ca Florin Goidea mă onorează de niște ani cu prietenia lui, o scriu pentru că stau mărturie rezultatele financiare și investițiile din Portul Constanța întâmplate în mandatul Goidea. Spre exemplu, anul trecut, Portul Constanța a avut cel mai mare profit din istoria lui!

Comandante Goidea, nu fi trist, îți mulțumim pentru ceea ce ai demonstrat în Portul Constanța: că se poate și că nu e totul pierdut în statul român!

Cât despre căcănarul ăla de la Transporturi, se vor convinge toți, curând, ce hram poartă...“, a transmis Robert Turcescu.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa va ia DNAul pe amandoi, fara sosete, pe amandoi, ca doi cacanari ce sunteti
0
0
Vorbeste descoperitu
0
0
Cum sa le explici idiotilor astia ca peste tot in lume porturile prospera prin business si nu din chirii si taiat bilele la intrarea in port? Goidea. Un barcagiu care se crede mare geniu ca a facut Mircea cel Batran. EEinstein frate. El si Chitac, alt parcagiu
0
0
se cheama cacanarisme nu te-a intrecut nimeni Turcescule
0
0
nu ati gasit care sa-si dea cu parerea ?? tocmai pe cinstitul asta l-ati gasit
1
0
Tipic Romanesc , merge treaba da l jos !
1
0
Cu exceptia dir.Vasile Pistolea,niciun alt director nu a avut performante deosebite.Rusinos este ca de 30 de ani ,gardul dintre poarta 5 si poarta 6 nu a fost reparat si existand in zona riscul de incendii.
1
0
Goidea ai condus impreuna cu toti securitistii tai! Ai facut un sistem mafiot si ai vandut portul la rusi! Esti si ai fost mereu un comunist alaturi de coloneii tai!
0
1
Domn colonel usor cu pianu pe scari ca te faci de kk,ce competente ai tu sa vorbesti despre activitati portuare sau si tu le stii pe toate dar mai stim si noi ce prietenii te leaga cu Goidea
0
1
fost politician,jurnalist de 2 bani,facut colonel la apelul de seara si retrogradat a doua zi apara un alt parvenit!Prieten...cu foloase!
0
0
Eu am fost cel mai mare hot din istoria portului, putin respect ce mama dracu.
0
0
Turcescule taci naibii din gura gaina beata. Nu vrei tu mai bine sa ne spui de cele 4 contracte cu portul luate de tine si juma juma cu imflatu asta cu mustata? Ce basini aveti in voi . Cel mai mare profit de parca da cu sapa vreunul. Bai nenorocitilor e MONOPOL BAI, intra barca si iei banii. Vai ce complicat
1
0
Dupa Revolutie, cel mai capabil conducator al Companiei Administratia Porturilor Constanta a fost Vasile Pistolea. Restul sunt personaje sustinute politic. Incompetente!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367