REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Rod Stewart va împlini în curând 77 de ani, dar nu se poate abţine să nu facă filmuleţe pentru TikTok. Video

Rod Stewart va împlini în curând 77 de ani, dar nu se poate abţine să nu facă filmuleţe pentru TikTok. Video

Replica API 22 decembrie 2021 | 01:43 741

La vârsta la care alţii se "pensionează", renumitul artist britanic şi-a făcut cont pe TikTok. Nu te-ai fi aşteptat la aşa ceva din partea marelui Sir Rod Stewart, care va împlini pe 10 ianuarie vârsta de 77 de ani. Dar, neconvenţional cum îl ştim, e hotărât să impună aşa-numitul stil "Rod & Roll" şi pe cea mai tânără reţea de socializare, scrie okmagazine.ro.

Cu un cont deschis recent pe TikTok, în luna octombrie, Rod Stewart şi-a făcut "debutul" în lumea creatorilor de filmuleţe cu o înregistrare în care şi-a anunţat fanii că-l pot găsi şi aici, unde promite să posteze conţinut distractiv. "TikTok a deschis o lume nouă pentru muzicieni şi fanii lor. Şi de-abia aştept să aduc brandul meu de "Rock and Roll" în comunitatea TikTok", spune el în primul filmuleţ postat. "Îmi place să găsesc noi căi prin care să-mi distribui muzica. Şi va fi o provocare pentru mine să văd cum va reacţiona la mesajele mele această imensă comunitate de iubitori de rock de pe TikTok", a încheiat el, cu intenţia de a-şi promova cel mai nou album, "The Tears of Hercules".

Luaţi prin surprindere de această mişcare, unii dintre fanii starului britanic s-au dovedit a fi mai conservatori şi i-au transmis că "Te-am urmărit vreme de 50 de ani, dar nu pe TikTok" sau "N-am de gând să-mi fac alt cont de socializare. Îmi pare rău, dar TikTok nu e pentru mine".

Cu toate acestea, Rod a mers mai departe cu ideea lui şi, după ce a înregistrat 1,1 milioane de vizualizări cu filmuleţul de debut, a urcat alte 18 video-uri, printre care unele de-a drepul ilare, filmate în faţa bradului de Crăciun. Primul dintre ele, filmat împreună cu soţia sa, Penny Lancaster, pe fundalul căruia se poate auzi hitul său, "Da Ya Think I'm Sexy", a atins cifra record de 16 milioane de vizualizări în doar o săptămână de la postare!

Şi, dacă tot a avut succes, a refăcut clipul, în acelaşi ambient şi cu aceeaşi muzică, alături de celelalte femei din familia sa, strângând alte 1,6 milioane de vizualizări. Nu-i rău pentru un septuagenar!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272