REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Roman Abramovich a anunțat că renunță la conducerea clubului Chelsea

Roman Abramovich a anunțat că renunță la conducerea clubului Chelsea

Replica API 28 februarie 2022 | 23:42 1039

Roman Abramovich, patronul clubului englez Chelsea, a fost în ultimele zile implicat într-o serie de controverse, discutându-se inclusiv despre interzicerea accesului său în Marea Britanie, scrie digisport.ro

Totul a plecat de la apropierea sa de Vladimir Putin, cel care a declanșat un război în Ucraina. După două zile, Roman Abramovich a rupt tăcerea și a anunțat că a luat o decizie radicală.

Roman Abramovich a anunțat că renunță la conducerea clubului Chelsea

Concret, în cadrul unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, miliardarul rus a transmis că nu va mai conduce clubul Chelsea. Roman Abramovich va încredința administrarea persoanelor ”de încredere” din Fundația Chelsea.

”În timpul celor aproape 20 de ani de când mă aflu în conducerea clubului Chelsea, mi-am văzut rolul ca al unui tutore pentru club, al cărui job este de a asigura obținerea unor succese cât mai mari și a construi pentru viitor, în timp ce are și un rol pozitiv în comunitate.

Am luat mereu decizii pentru interesul clubului și păstrez aceste valori. De aceea, astăzi, acord controlul asupra clubului persoanelor de încredere din Fundația caritabilă Chelsea.

Cred că Fundația este, în aceste momente, în cea mai bună poziție pentru a avea grijă de club, jucători, staff și fani”, se arată în comunicatul semnat de Roman Abramovich.

Cel puțin deocamdată, Roman Abramovich, care a investit peste 2.2 miliarde de euro la Chelsea, va rămâne proprietarul clubului londonez.

Roman Abramovich a preluat-o pe Chelsea în 2003

Roman Abramovich a cumpărat-o pe Chelsea în vara anului 2003 și, sub comanda sa, clubul a crescut enorm din punct de vedere fotbalistic.

Printre altele, Chelsea a câștigat, în ultimii 18 ani și jumătate, cinci titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor,două trofee ale Europa League și o ediție a Campionatului Mondial al Cluburilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212