REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Roman: Când Grindeanu sau Tudose au fost surprinşi la fumat, în Parlament sau la Guvern, nu am cerut demisii

Roman: Când Grindeanu sau Tudose au fost surprinşi la fumat, în Parlament sau la Guvern, nu am cerut demisii

Replica API 2 iunie 2020 | 00:00 1217

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a declarat luni că, în momentul în care Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose au fost surprinşi "la fumat" în Parlament sau la Guvern, liberalii nu au făcut "din ţânţar, armăsar" şi nu au cerut demisii.

Florin Roman

"Nu aş fi comentat, la fotografia făcută la ziua premierului, dacă nu vedeam declaraţia lui Marcel Ciolacu, a liderilor PSD, care înfierează cu mânie proletară şi cer demisia lui Orban! Sunt declaraţii date după o ţigară, pentru că ştiu mulţi lideri PSD, care sunt fumători, ca şi mine. În momentul în care Grindeanu sau Tudose au fost surprinşi la fumat, în Parlament sau la Guvern, nu am făcut din ţânţar, armăsar. Nu am cerut demisii şi nici nu am trucat poze, care să ironizeze situaţiile respective. Nu am dus niciodată lupta politică la nivelul atacului la persoană. Şi nu cred că asta aşteaptă românul de rând de la politicieni", a scris Roman pe Facebook, scrie Agerpres.

El a adăugat că "ipocrizia liderilor PSD este maximă şi arată cât de murdar ştiu ei să lupte".

"Pentru ciolan, nu pentru oameni! Orban şi-a recunoscut greşeala şi a plătit amenda! Nu ştiu câţi dintre pesedişti, care la zile de naştere mai greşesc, au procedat la fel. Asta e diferenţa de mentalitate. Diferenţa între noi şi pesedişti este ca de la cer la pământ! Şi pentru că nu suntem hoţi şi corupţi ca ei, atunci singura lor armă este atacul la persoana! Mizerabil, dar asta este PSD", a menţionat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
0
1
Nu voi erati aia cu m.....a in gura cei mai culti dintre romani
1
1
E una sa stai la o tigare si alta la cumetrie cu alcool fie el si de cea mai buna calitate,evident...si cu o Dama cu Cupa intre mai multi valeti!Nu e doar o tigare fumata ca la scoala in curte sau in baie,la fete!Problema este ca se sta la sprit de 30 de ani pe banii nostri si fara rezultate vizibile social si financiar la nivel mediu si mic.Daca aceste conditii ar fi fost indeplinite puteati sa beti numai Dom Perignon si Bollinger facut Mimoza in bataie de joc!Nivelul de trai ridicat al cetatenilor si nu mai intereseaza pe nimeni cat beti ce beti si ce mancati cu cine!WWG1WGA
2
2
ca primul care a cerut demisia a fost marlando ! Muie multa pesede si pesedeii !!!
4
2
muie penele...
2
3
esti un ZERO
3
6
ce ii mai iei apararea betivului si mincinosului orban iar tu roman esti o hahalera.
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272