REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Român condamnat pentru o pungă de cafea. Ce spune ministrul Justiției

Român condamnat pentru o pungă de cafea. Ce spune ministrul Justiției

Replica API 26 februarie 2021 | 09:28 1366

Ministrul Justiției Stelian Ion a comentat la Realitatea Plus cazul bărbatului de 62 de ani din Roman, condamnat la nouă luni de închisoare pentru furtul unui pachet de cafea, precizând că genul acesta de discrepanțe sunt revoltătoare și scad din credibilitatea justiției. El a afirmat că nu comentează cazuri particulare, însă e nevoie ca instanțele să ia măsuri, potrivit stiripesurse.

„În calitate de avocat, m-am ferit să pun verdicte pe chestiuni pe care nu le am în față. (...) Aș vrea să vorbim despre fenomene, nu despre cazuri particulare. Putem vorbi de cazuri care se întâmplă. (...) Este foarte important ca orice pedeapsă să fie proporțională cu gravitatea faptei. Altfel apar aceste extreme. (...) Sunt convins că spețe de felul acesta nu sunt singulare. (...) Cazul acesta nu-l voi comenta. (...) Munca în folosul comunității este prezentată ca soluție de avocați. Genul acesta de discrepanțe sunt revoltătoare și scad din credibilitatea justiției. Tot justiția este cea care trebuie să ia măsuri. Vrem să existe mecanisme de reglaj pentru ca derapajele de felul celor prezentate de dumneavoastră să nu mai apară”, a spus Stelian Ion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai cacatule ??? Ce gai ma-tii esti tu ??? Ministru sau pielea pulii ???
1
1
Scrie in lege ca poate lua 9 luni? Scrie. Deci i s-a dat ce scrie nu e nicio discrepanta. Legea e cea care pedepseste dezechilibrat. S-o modifice PNL si marxistii de la usr ca tot sunt ei la putere.
2
1
Problema nu e ca a luat 9 luni. Sunt alte circumstante agravante care au fost luat in calcul. Adevarata fata a escrocilor se vede in condamnarile cu executare sau la "piscina" acasa in cazurile cu furturi de zeci sute de mii sau chiar milioane de euro. Astept amnistia rapida pentru toti cei care au furat pana in 100,000 euro care sa se aplice in viitor. Macar snapanii si-or scoate ochii pe functii si pozitii care sa le permita astfel de tertipuri.
1
1
Mai baiatule vezi ca vorbesti cu pacat,deunde stii tu ca Stelian Ion nu i-a platit lui R.Mazare apartamentul prin judecatori care l-au iertat pe fostul primar de un dosar penal unde nu era vorba de un pachet de cafea ci de fapte mult mai grave vorba ministrului de justitie;caci toate apartamentele din Constanta nu erau ale primariei ci ale lui R.Mazare care nu era primar ci patron al orasului Constanta,pana intr-o zi cand Ghinion,pastaia a aflat ca treburile nu stateau chiar asa cum credea el.
3
1
daca fura flota, ajungea presedinte
3
2
Pai e handicapat de aia a avut dreptul sa ia apartamentul.
3
2
Da da da chiar si asa.Dar pt repartitia unei locuinte pe ne MERIT ce sanctiune credetii ca ar fi necesara.Nu de alta dar sa incepem cu propriul dvs exp.Altfel ii doar o flatulenta toata expunerea dvs de aici.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218