REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

România are 50.000 de teste pentru coronavirus

România are 50.000 de teste pentru coronavirus

Replica API 18 martie 2020 | 10:03 1857

Vicepremierul Raluca Turcan a scris pe Facebook că Executivul a efectuat demersurile necesare pentru a fi mai multe centre de diagnosticare, în prezent funcționând opt astfel de centre. Ea spune că se distribuie aproximativ 50.000 de teste către centrele autorizate din România.

„În ultimele zile, aud și citesc des aceeași întrebare: avem teste, aparate și medici suficient de mulți în războiul cu noul coronavirus? Una din principalele prevederi ale stării de urgență este aceea că, pentru o durată de 6 luni, spitalele și centrele medicale pot angaja medici și personal auxiliar atât de necesar în această perioadă”, scrie, marți, pe Facebook, Raluca Turcan.

Vicepremierul mai spune că există circa 50.000 de teste care sunt distribuite către unitățile sanitare, la comandă, în această săptămână.

„Urmează o achiziție semnificativă de aparate de diagnosticare Real Time PCR, inclusiv repartizarea lor și în alte centre față de cele în care se realizează acum testarea. S-a creat o baza de date cu toți medicii care pot fi atrași în astfel de acțiuni. Guvernul își face treaba, observ că o bună parte din români sunt prudenți și respectă regulile autorităților”, aduagă sursa citată, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars in pula mea in disaspora unde ai adunat capsuni si ai platit taxe statului italian sau spaniol. Stai acolo nu aici
1
0
Mai nataraule, la fel cumparam si noi bunuri si alimentedar o facem cu banii care ne-au mai ramas dupa ce am platit impozit si asigurari de sanatate ce e asa greu de priceput.
1
1
Bai prostule,cu bani aia din diaspora trimisi in Romania legal sau la negru s-au construit case,s-au cumparat bunuri si alimente din magazinele romanesti practic au intrat o gramada de bani in economia nationala fara ca statul sa investeasca nimic,nu s-au construit fabrici sau uzine pentru ca sa le dea oamenilor de munca ba din contra s-au desfiintat si alea care erau.Ca romani din Romania si romani din diaspora cumpara mai mult de la magazinele cu capital strain din tara asta este din cauza raportului pret calitate dintre magazinele cu patroni romani si celelalte.
2
2
da ma tu ai avut curaj dar eu din salariul minim dau jumate la stat si de acolo merg la pensii pentru parintii tai, la alocatii pentru copii tai, la sanatate ca sa ai tu acum un loc pe un pat de spital etc. Ok daca zici ca iei de 10 ori mai mult ca mine din spalat vase si mosi la kur de ce nu ti-ai platit acolo asigurarea medicala si vii in tara unde ti-am platit-o eu din salariul ala amarat si minim!!!
1
0
Caisa din ce gaura ai mai scos si tu capul?Tu esti ratatul care stai pe salariul minim pe economie care nu ai avut curajul sa iei viata in piept si sa ti lasi familia departe pt. un trai mai bun ,tu care astepti pomeni de la stat si nu ai dupa ce bea apa ,tu care la vot te bucuri de un mititel si o bere de la domn primar sa pui stampila ,tu care crezi ca banii tai numiti RON conteaza in economie tu care te uiti plin de ura peste gard la vecinu care la spalat vase castiga de 10 ori mai mult ca tine,tu care nu intelegi nimic din ce se intampla in jurul tau.FRAIERE.
1
1
Acum e stare de urgenta si toata lumea este tratata la fel. Fara nicio asigurare. A plstit, nu a platit, asta e.
0
0
Banii trimisi prin curieti nu sunt fiscalizati in Romania, deci nu ai dreptul la servicii din partea statului! Acolo unde platesti impozit si asigurare acolo beneficiezi de servicii. Majoritatea diasporei lucreaza la negru afara si trimit bani tot la negru da au pretentii ca cei care lucreaza in tara si platesc contributii si impozit pe venit. Voi nu sunteti egali cu noi looserilor. Din cauza asta nici drept de vot nu ar trebui sa aveti!
4
0
Idiotule a trimis mult mai multi bani in tara cat nu poti sa ti imaginezi, poate chiar diaspora a platit pentru serviciile tale sociale.....dar cand ai capul doar sa nu ti ploua in gat .......
3
3
la mata in chiloti sunt! Cand tratezi gratis diaspora care nu a platit asigurari sociale de unde bani de teste!!
6
1
Hai ca m-am linistit acum.
3
1
si unde chilu meu sunt? in pantalonii lui arafat?
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272