REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

România intră în STARE DE URGENȚĂ

România intră în STARE DE URGENȚĂ

Replica API 14 martie 2020 | 19:28 6450

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, că a decis să decreteze starea de urgență în România începând de săptămâna viitoare, pentru a permite o luptă mai eficientă cu epidemia de coronavirus.

"Declar stare de urgență începând de săptămâna viitoare. Autoritățile își fac treaba, dar singuri nu reușim, avem nevoie de voi să respectați regulile de urgență și să evitați contactele care nu sunt necesare", a spus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a mai declarat, citat de știripesurse.ro:

„Felicitari noului guvern, le urez mult succes. Apreciez in mod deoseit votul care s-a dat aiz in Parlament. Azi s-a transmis un mesaj de unitate din Parlament. Majoritatea partidelor au inteles importanta acestui moment, greutatea lui si nevoia unei actiuni unitare pentru Romania si pentru romani.

Prima prioritate pentru noul guvern este continuare luptei impotriva epidemiei de coronavirus, pentru a gestiona eficient intreaga criza. Guvernul care isi preia acum mandatul este cel care a lucrat si pana acum bine, cu motoarele turate. Acum, cu toate fortele, vom continua aceasta lupta.

Noul guvern si impreuna cu mine ne vom dedica toate energiile, 100%, pentru a gestiona eficient aceasta criza si dupa criza pentru a guverna bine pentru romani si Romania.

E foarte important ca masurile sa fie luate la timp si sa prinda si pentru a face posibila aceasta lupta cu toate instrumentele prevazute de lege am decis sa decretez stare de urgenta la inceputul saptamanii viitoare”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a dat bani ptr catedrala mantirii neamului sute de milioane de euro,la ce plm a ajutat acest proiect de kkt, dulapul sasesc ,trebuia sa dea bani ptr noi spitale ,sa investeasca in sanatate,pntr medicamente,acum kktul dracului se plange ca nu are spatii pentru persoanele infectate. Pe el il doare in p a de noi,are serviciul medical daca-l doare undeva si toate cele. ptr cei care il adulati si ii sugeti p a la acest antiroman,ce aveti de spus?"
7
3
fel ca si revolutia ? din 89 virusul nu putea fi oprit la granita romaniei , el e un tavalug, dar putea fi atenuat , mai de catifea!
1
0
S.a teezit mutul
6
2
Johanus, cel mai mare bou!
7
2
Nu numai ca l-a numit dar l-a si felicitat pentru cum a gestionat criza!!!! Fara sa suna nimic de arafat. Ar trebui ca arafat sa se retraga si sa-i lase pe viarmii astia care au ciordit testele de la oameni care chiar aveau nevoie de ele!!!
7
3
Asta joaca in alt film, fratilor. Retarzii nu stiu cum sa procedeze si se tot fofileaza....sa vedem ce va urma...
15
3
40000000 de militari din SUA,Germania,Rusia,China,Australia,Turcia,Mongolia,Franta,Coreea de Nord,Thailanda,Moldova,Gabon,Nicaragua,Nepal,Panama,Grecia,India,Venezuela,Belize,Togo,Yemen,Antarctica,Marte,Saturn,Oceanul Indian,Jud.Salaj,Insula Pastelui,Bozgoria ,S.A.M.D....si toti se cazeaza la Yaki la mache
8
2
Mort de coronavirus decat calcat in picioare de o gasca de banditi condusa de generali umflati si de un presedinte fara coloana
12
4
Pentru "mincinosule"...si unde stau astia 30000 de americani veniti la Kogalniceanu??? Oooo Doamne!!
9
1
de doua ori? ce atata conspiratie razboi virus...
6
0
Se pregateste Noua Ordine Mondiala fratilor. De ce nu vb nimeni de cei 30000 militari americani trimisi la Kogalniceanu in plina pandemie. Oare sunt vaccinati? Deci exista vaccin. Inca 50000 militari americani au fost trimisi in Germania. Dar nimeni nu spune nimic. Asta cu virusul este doar scanteia pentru ce urmeaza. Probabil ceva mult mai grav. Doar ca vor sa obisnuiasca lumea progresiv. Sa ne fereasca Dumnezeu de cei ce se cred stapanii lumii.
6
5
Cea mai slaba primarie cogealac gigi virus
4
3
Ce presedinte de tara este ala care nominalizeaza in plina pandemie globala un prim ministru suspect a fi infectat Coid19 si care ar putea maine poimaine ajunge la spital cu pneumonie? Cine va conduce tara atunci?
14
7
Boule, v-a trebui sa se infecteze sute, mii de oameni. Norocul tau ca doar ai fost votat de hastagi spalati pe creier, asa ca 5 ani esti stapanul iobagilor.
19
11
spalati-va pe maini ha ha ha.mare cretin kkanis
19
7
Mi se rupe piticul sa faci ca inamicu
9
7
Repede la Cogealac coronavirus Macavei
8
1
Va rog sa mergeti la World Class City park. Pacaliciul de manager - Alexandru - nu doreste sa respecte nici macar regulile lor. Nu doreste sa inchida sala, lasa cati oameni vin si pe criteriile de el stiute. E un pericol pt sanatatea constantenilor
12
5
Si iata cum libertatea noastra dispare de poimaine. Libertatea presupune curaj si tarie de caracter, in lipsa acestora iti pierzi libertatea.
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272