REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
10.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

România învinge Israel cu 2-1 și se califică la EURO 2024

România învinge Israel cu 2-1 și se califică la EURO 2024

Victor ROTARU 19 noiembrie 2023 | 00:00 3943

România s-a duelat cu Israel pe „Pancho Arena”. Tricolorii s-au calificat matematic, cu o etapă înainte de finalul campaniei, la EURO 2024! Cu acest rezultat de egalitate, Elveția a ratat calificarea la EURO 2024 cu două meciuri înainte de încheierea actualei campanii. Selecționata lui Murat Yakin a egalat-o acum la puncte pe naționala României.

Romania invinge Israel cu 2-1 si se califica la EURO 2024România - Israel

Min. 90: Victorie! România s-a calificat la EURO 2024.

Min. 84: Valentin Mihăilă a primit cartonaş roşu direct. A avut o intrare dură la decarul Israelului şi a fost trimis direct la cabine!

Romania invinge Israel cu 2-1 si se califica la EURO 2024ratarea României

Min. 73: Ratare INCREDIBILĂ a României! Răzvan Marin a scăpat singur cu portarul advers, i-a pasat perfect lui Mihăilă, dar „eroul” cu Elveţia a trimis extrem de slab. Ratare monumentală!

Min. 63: GOOOLLL! Israel – România 1-2. Ianis Hagi a marcat cu un şut la colţul scurt!

Min. 59: Zahavi a executat o lovitură liberă de la 20 de metri. Mingea a trecut peste poartă.

Min. 53: Gloukh a luat o acţiune pe cont propriu şi a şutat la colţul lung. Din fericire pentru noi, mingea a trecut la un metru de poarta apărată de Moldovan.

Min. 51: Şut din voleu al lui Stanciu, dar nici acesta nu a fost cadrat.

Min. 48: Ce ocazie! Cursă de senzaţie a lui Raţiu, a pasat perfect în centrul careului, dar Stanciu nu a izbutit să înscrie. Căpitanul României a trimis peste transversală!

Min. 47: Şansă importantă pentru tricolori. Puşcaş a şutat in interiorul careului, portarul advers a reuşit să respingă.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză! La acest scor, naţionala României este calificată la EURO 2024.

Min. 38: Puşcaş a fost aproape să înscrie un gol fabulos. A primit o centrare perfectă şi a încercat să marcheze cu călcâiul. Portarul gazdelor a reuşit să intervină salvator.

Min. 32: Gloukh a scăpat în flancul stâng, a fost urmărit de Burcă, dar a reuşit să şuteze din unghi. Moldovan a intervenit şi a prins în doi timpi.

Min. 24: Ocazie rarisimă pentru România! Denis Drăguş a şutat din nou în bară. Mingea a ajuns la Ianis Hagi, care nu a prins spaţiul porţii şi a şutat mult peste transversală.

Min. 19: Încă o şansă pentru tricolori. Drăguş a primit mingea în marginea careului şi a încercat să îl surprindă iar pe Glazer. A trimis peste transversală!

Min. 12: O nouă ocazie uriaşă pentru România. Răzvan Marin şi-a încercat norocul de la mare distanţă, iar portarul Israelului a respins în lateral. Mingea a ajuns iar la Puşcaş, dar acesta era în unghi şi nu a putut finaliza, aşa cum a făcut-o la faza precedentă.

Min. 10: Israel – România 1-1! Senzaţie! Denis Drăguş a şutat senzaţional din afara careului, mingea a lovit vinclul porţii adverse, iar Puşcaş a fost pe fază şi a împins mingea în poartă.

Min. 6: Eroare uriaşă a lui Horaţiu Moldovan. Portarul României a pasat direct la un adversar. Acesta nu a profitat de „cadoul” primit şi am scăpat fără gol!

A marcat: Zahavi '2

min. 2: GOL ISRAEL. Eran Zahavi a deschis scorul după doar 90 de secunde, la capătul unui corner. Veteranul de la Maccabi Tel Aviv a finalizat din fața porții, unde a fost lăsat liber.

Ora 21:47 - Start de meci!

În caz contrar, totul se va decide în ultima rundă. Cu o victorie a Israelului, România ar mai avea un singur punct avans și, pentru a fi la turneul final, va trebui, aproape sigur, să o bată pe Elveția pe teren propriu. ”Tricolorii” nu pot spera că Israelul se va încurca în ultima partidă, cu ”cenușăreasa” grupei, Andorra. Meciul dintre Israel și România se va disputa la Felcsut, pe terenul celor de la Akademia Pușkaș. Pancho Arena are o capacitate de doar 3.400 de locuri, iar inaugurarea a avut loc în anul 2014. Stadionul a costat 12,5 milioane de euro.

Primul 11 al României la meciul cu Israel. Marea surpriză a lui Edi Iordănescu

Selecționerul Edi Iordănescu a pregătit o mare surpriză în echipa de start a României pentru meciul cu Israel. George Pușcaș, fotbalist care nu a mai marcat din luna martie, va fi titular, în timp ce Alibec a fost lăsat pe banca de rezerve.

Atacantul celor de la Genoa va fi sprijinit de Hagi, Stanciu și Drăguș. În celelalte compartimente, Iordănescu s-a dovedit a fi conservator și mizează pe aceiași jucători care au dus greul în aceste preliminarii.

Echipele de start:

Israel: Glazer - Revivo, Vitor, Goldberg, Dasa - Peretz, Lavi, Glouch - Khalaili, Zahavi, Turgeman. Rezerve: Peretz, Jarafi, Shlomo, Baribo, Safuri, Gorno, Kanichowsky, Abo Fany, Kinda, Cohen, Glazer, Davidzada.

România: Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - Screciu, R. Marin - Hagi, Stanciu, Drăguș - Pușcaș. Rezerve: Niță, Radu, Rus, M. Marin, Alibec, Cicâldău, Mihăilă, Coman, Olaru, Moruțan, Mogoș, Dumitrescu

Edi Iordănescu: ”Suntem foarte conștienți de forța adversarului”

”Am venit conștienți de momentul pe care îl avem în față. E un moment pe care îl căutăm de mult timp și pe care l-am găsit după foarte mult timp. Am venit cu multă încredere, foarte multă muncă și sacrificii și cu multă consecvență. Am venit cu multă încredere și energie și suntem conștienți că e nevoie de echilibru și curaj pentru a face ultimul pas și să calificăm naționala României la un turneu final după opt ani. Sunt multe lucruri pe care ne bazăm în provocarea de mâine. E un grup care a progresat la multe capitole. Siguranța din defensivă e unul dintre ele. Suntem bucuroși că avem cea mai bună defensivă din grupă și una dintre cele mai bune din preliminarii. Am primit patru goluri și jumătate dintre ele au fost în meciul cu Elveția. Asta nu ne garantează nimic. Trebuie să continuăm să muncim și să credem în obiectivul nostru. Este dificil să prezentăm strategia și planul tactic acum, dar promit că după meci, dacă primesc aceeași întrebare, voi spune cum am încercat să pregătim jocul. Suntem foarte conștienți de forța adversarului nostru de mâine. Apreciez foarte mult calitatea individuală a jucătorilor. I-am studiat și la echipele de club. Am descoperit jucători foarte valoroși, cu experiență internațională și la nivel de cluburi. I-am văzut funcționând foarte bine și în raport de echipă, cu un antrenor pe care îl respect și îl apreciez. Ne așteptăm la o confruntare foarte grea. Suntem foarte conștienți de miza, presiunea, provocare, dificultatea jocului de mâine, dar grupul este pregătit pentru absolut orice”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

Ce a spus Alon Hazan, selecționerul Israelului, înainte de meciul cu România

”România nu este doar o echipă care joacă defensiv, poate să atace, este o echipă foarte bună. Putem să jucăm ofensiv și să marcăm. Întotdeauna exersăm fazele fixe, dar și alte aspecte tactice. Trebuie să fim calmi și să avem multă răbdare, mult curaj și să ne impunem jocul. Dacă suntem favoriți? Cum am putea să fim noi favoriți dacă vom înfrunta echipa care are nevoie doar de un egal? România este favorită. Scopul nostru este să progresăm și să devenim mai buni în fiecare partidă, iar acest lucru este necesar pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Până acum o lună și jumătate visam, dar de atunci nu am mai putut dormi. Acum nu mai visez, vreau să fiu realist. În realitatea mea, cred că suntem capabili să ne calificăm. Realitatea noastră este că suntem suficient de buni pentru a câștiga acest meci”, a spus Alon Hazan la conferința de presă, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presedintele clubului de fotbal Farul ,Gica Popescu critica pe Iordanescu Edi.Acum tace si asteapta ca nationala sa ia bataie.Dar ca presedinte nu vezi echipa ta este pe locul sapte si orice presedinte de echipa campioana schimba antrnorul.Esti presedinte de fatrada.
0
0
Bv la baieti [tr calificare da sa ne spalam pe fata si sa nu uitam ce grupa am avut ,si cei de la federati nu va mai luati grade si va c..i pe voi ca ati distrus fodbalu ar trebui sa vadati demisile ca sunteti decat niste slugi ne pregatite pt posturile ocupate
0
0
Ati auzit ce declaratie a facut Ciolacu ....Ati reusit sa faceti romanii fericiti.. Parca cu patere de rau....
0
0
Fi cum zice MICROBIST,dar la pauză.
0
0
Coloniile franceze Gibraltar 14 0
2
0
De data asta s-a jucat pe bune, ovreii nu au castigat 'eurovizionul ! Iar despre Franta,este greu...fara scoala !
0
0
Sa o suugi cu pofta.te-n gura de retardaaar senil
0
2
Numai pariați niciodată pe Franța cu maimuțele ei spurcate fără creier. Ce destepte se cred maimutele cu 14 goluri contra mortilor măsi
3
5
Bravo măi boschetărași mici
4
0
2024, campionatul european de fotbal, Franta-Romania 12-0. Viitorul suna bine.
6
6
Bravo baieti, bravo Romania!
7
3
Felicitari!
8
3
Citat Stoichiță Ianis nu se ridica la nivelul tatalui,ba da analfabetule de la federatie
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515