REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

România vrea să cumpere blindate în valoare de peste trei miliarde de euro

România vrea să cumpere blindate în valoare de peste trei miliarde de euro

Virgil STOIAN 9 aprilie 2023 | 10:21 786

România vrea să cumpere noi vehicule grele de luptă. Țara noastră urmează să anunțe o licitație în valoare de peste trei miliarde de euro.

Romania vrea sa cumpere blindate in valoare de peste trei miliarde de euro

Mai multe companii se bat acum pentru a prinde contractul uriaș de trei miliarde de euro, pus la înaintare de statul român, pentru achiziționarea de blindate militare.

Cu un război sângeros la graniță, România încearcă să se doteze cu vehicule grele de luptă. Prima etapă a programului de trei miliarde de euro, ar urma să includă importarea blindatelor, urmată de transferul de tehnologie către industria românească de apărare și ulterior de producția de vehicule blindate în România.

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Adevărul, trei mari producători mondiali de armament vor concura pentru contractul uriaș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Rusii si chinezii pot baga batul prin gard si sa distruga tarile baltice. Apoi NATO le-ar elibera la scurt timp, dar nu pot intra in Rusia si sa mearga spre Moscova, pentru ca ar incepe razboi nuclear, iar China si-ar umfla si ea muschii, sa-i apere pe rusi. Asa ca NATO s-ar rezuma doar la eliberarea tarilor balitce, care vor fi facute cenusa, cu pierderi masive. Ce se va intampla apoi? Ca vom reveni la pace, dupa ce se retrag nenorocitii invadatori din zona tarilor baltice. Rusii si chinezii pot folosi BELARUS pe post de cobai, o pot inarma cu arme NUCLEARE TACTICE si pot ataca tarile baltice, folosind BELARUSUL ca un ventrilog. NATO ar elibera Lituania sau "demilitariza" BELARUSUL, dar nu-l pot "anexa", caci "e al Rusiei" prin tratatele si aliantele lor. Incepe razboi mondial? Iar tarile din NATO vor vedea ca "articolul 5 nu le ofera siguranta", de frica vor decide sa iasa,"sa se dea cu rusii". VOR DEZBINA DIN INTERIOR NATO! DAR DACA NE INARMAM PUTERNIC, DESCURAJAM astfel de scenarii
21
0
Ba, alienatilor! Terminati-va studiile, ca sunteti PR0STII SATULUI, din cate vedem in comentariile voastre. ARMELE NUCLEARE SUNT IEFTINE, pr0stilor? De ce se baga atatia bani in ele daca nu pot fi folosite niciodata? Sunt pentru DESCURAJARE. Cu cat ai armata mai puternica, cu atat cresc sansele sa nu o folosesti niciodata intr-un razboi. Iar acesta este cel mai bun scenariu posibil. Cum sa te mai ameninte Rusia, daca armata ei nu mai are tancuri moderne, iar matematic e chiar inferioara POLONIEI? Daca ar ocupa Ucraina, RuZia poate chiar sa atace ROMANIA, iar Ungaria "nu se va baga", nici Turcia, nici Croatia nu s-ar baga, Austria neutra nici atat. Va fi greu singuri. NATO tot ii va impinge pe rusi pana la Moscova, dar cu ce pierderi in RO? Iar daca trecem dincolo de granitele Rusiei, se ataca NUCLEAR TACTIC. BELARUS poate ataca nuclear sudul LITUANIEI pentru culoar spre Kaliningrad, dar NATO nu poate ocupa BELARUS, ca e "al Rusiei", deci ar provoaca DAUNE NATO fara schimbari de granite
21
0
Lintarov, daca nu te potolesti cu troIIingul putinist, ti-o futem (IAR) pe "duamna" Elena din Milano si ti-o facem pres pana "acasa", in Ghindaresti. Ai s-o primesti in plic, dupa ce o facem noi astia toti din NATO "posta" pe Elena Damian. Ma bucur ca ne-am inteles!
22
0
eu spun ca orice armament nou e bine venit . daca stam sa ne uitam la istorie noi tot timpul din cauza liderilor corpti ( vezi carol al 2 lea al doile razboi modial taxa de aviatie care camarila lui au furat o , si armele promise de nemti maresalului antonescu arme care n au mai venit iar i primul razboi ne am luat bataie pana ne am armat si atunci am oprit nemtii in loc marasesti oituz ) Dar nr este derizoriu . noi trebuie sa avem o armata de minim 300.000 si sa fim inarmati pana in dinti cu armament de ultima generatie pe care sa l producem aici . Niciodata sa nu ne bazam pe aliati deoarece art. nr 5 se activeaza doar daca toti sunt de accord sa ne ajute in caz de razboi iar eu nu vad ungaria sau austria sa voteze sa ne ajute pe noi . astea au fost doar minciuni pt a motiva legistlatia actuala .
0
0
Pt unchiu Sam! Nu vrei sa fii tu in prima linie si noi sa te impuscam din spate???Asa patriotism zic si eu!
2
11
Auzi cica "Romania vrea.." formularea corecta e "Romania e obligata .." de jegurile de americani, sub emblema nato si a altor tratate si intelegeri. Gata sua, te duci pe copca. Era si timpul sa stie lumea cine sunteti cu adevarat. Nici cu rusii nu imi e rusine, dar macar stiam ca astia-s rai ..
1
11
Pentru SAM, cine si de cand nu mai avem in Romania razboaie??? Ai sunt bani cheltuiti sa anbogateasca altii ca noi nu mai facem asa ceva.
0
11
Bradley, PUMA, LYNX, Redback AS-21 (K21), CV90, ASCOD 2. Banuiesc ca vor alege ASCOD, ca e fabricat de austrieci si vor s-o dea la pace asa... As fi ales PUMA/LYNX/CV90."Nemtoaicele" au 2xHORSEPOWER. Polonezii au comandat peste 1400 bucati BORSUK cu tun de 40mm, + 500 HIMARS. Polonezii baga mare, nu se joaca! Nu prea e bine, ca se inclina balanta spre Romania si ramanem in urma. Daca nu tinem pasul cu Polonia, devenim vulnerabili, "prima tinta" a inamicilor. Deja aud troIIi rusi cum plang in palme. Probabil ca vom dona conservele sovietice catre Moldova, pentru 1 leu bucata. Oricum, moIdovenii au nevoie de ele mai mult decat noi. Pentru troIuI putinist de mai jos: Mars in gulagul din Siberia! In primul rand, TU NU ESTI ROMAN! In al doilea rand, daca am fi chemati in armata sa aparam iubita noastra tara ROMANIA, atunci vom prefera sa conducem cele mai scumpe vehicule blindate de lupta si sa distrugem rusi si chinezi cu ele, ci nu sa conducem ca ei sicrie mobile ruginite produse in URSS.
31
3
Folositi banii pentru nevoiasi pentru dezvoltarea economiei, aceste achizitii n-au nici un rost.
4
20

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407