REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Românii au dat IAMA în GRECIA, odată cu DESCHIDEREA sezonului ESTIVAL! Video

Românii au dat IAMA în GRECIA, odată cu DESCHIDEREA sezonului ESTIVAL! Video

Replica API 7 mai 2021 | 17:45 2120

În minivacanta din perioada Sărbătorilor Pascale şi odată cu deschiderea sezonului estival, românii au dat iama în Grecia pentru relaxare. Cu toate că ţara a fost inclusă, pe 22 aprilie, pe lista galbenă a statelor cu risc epidemiologic ridicat, românii nu s-au speriat atunci când a venit vorba de o vacanţă pe meleaguri greceşti.

Grecia, destinaţia preferată a românilor

La începutul lunii mai, românii s-au înghesuit cu mic cu mare să îşi petreacă minivacanţa de Paşte pe meleaguri străine. Destinaţia preferată a fost Grecia întrucât preţurile sejururilor, dar şi vremea frumoasă au fost de partea turiştilor. Zeci de oameni, printre care şi constănţeni, au făcut cale bătută până în insulele greceşti. “Am trecut vama de la Promachonas, erau doar câteva mașini, însă s-au mișcat destul de greu, autorităţile verificau amănunțit toate documentele. Nu am fost testați, în rest...se simte miros de tzatziki”, transmit turiştii români. Aceştia menţionează că aglomeraţia pe străzile din Grecia este în floare, iar oamenii sunt relaxaţi, profitând de redeschiderea teraselor. “Am ajuns în Grecia, cu plecare din Otopeni. Totul a fost lejer, aeroportul din Atena era gol, contrastând cu ceea ce e pe străzi şi la terase. S-au uitat fugitiv pe teste. Lumea a profitat de deschiderea teraselor. Peste tot e full, lumea e relaxată, aglomeraţia e în floare pe străzi”, mai precizează turiştii.

Grecia, inclusă pe lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat

Grecia a fost inclusă pe 22 aprilie pe lista galbenă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat, cei care vin din aceste zone fiind nevoiți să intre în carantină la domiciliu/ locaţia declarată pentru o perioadă de 14 zile.

Preţul unui sejur porneşte de la 40 de euro

Preţurile sejururilor variază, fiind accesibile pentru toate buzunarele. Acestea pornesc de la 40 de euro pentru un sejur de 7 nopţi de cazare la Olympic Beach, pentru o persoană. În Zakynthos, 7 nopţi de cazare cu transport cu autocarul ajung la 70 de euro. În Corfu, un sejur de 7 nopţi porneşte de la 100 de euro, iar în Thassos aceleaşi 7 nopţi pot costa şi 180 de euro, însă preţurile pot depăşi lejer suma de 400 de euro de persoană.

Video

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine,sa mearga in spelunci gen Mamaia cu preturi de Coasta de Azur?Nu mai zic de Neptun Olimp.
6
0
Statiunile noastre stau degeaba.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218