REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Românii nu vor să își riște viața pentru patrie. „Nu merg la război ca să apăr averile corupților“

Românii nu vor să își riște viața pentru patrie. „Nu merg la război ca să apăr averile corupților“

A.F. 9 noiembrie 2022 | 21:16 1438

Barometrul de securitate al României a cercetat efectul invaziei ruse din Ucraina asupra orientării geopolitice a românilor. Rezultatele sondajului au fost mai mult decât interesante.

Întrebați care este cea mai mare preocupare în ceea ce privește războiul din Ucraina, 46.3% respondenți au spus că le este teamă că ”va duce la creșteri foarte mari ale prețului energiei și ale prețurilor în general”.

Pe următoarele locuri figurează ”amenințarea utilizării armelor nucleare de către Rusia” - 22,9% și ”teama că ar putea duce la al treilea război mondial” - 17,7%.

La întrebarea ”ce ați face dacă țara noastră ar fi atacată?”, 36.3% din respondenți au spus că ar participa la apărarea țării, 33.2% au spus că ar aștepta să vadă cu decurg lucrurile, iar 29.1% au spus că ar încerca să plece din țară alături de familie, într-un loc sigur.

Fiind puși să îți motiveze răspunsurile pentru întrebarea anterioară, 22.6% dintre români au spus că ”nu merg la război ca să apăr averile corupților și ale șmecherilor care fug din țară”, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ce ? Ce sa apar? Înainte de a cere ceva trebuie sa dai, sa ma înveți sa lupt nu dute si lupta ! Ma ajutat statul cu ceva? Nimeni nimic doar taxe și din ce în ce mai greu ! Nu salvez pe nimeni cu nimic. Dacă as putea și ar fi ok as pleca și acum oriunde este mai bine România este trecuta de mult
1
0
Cum dracu sa mergi la un razboi condus de Johanis,Marcel Ciolacu,Nicolae Ciuca,Kelemen Hunor si toti A.P.Visti,securisti si militieni iesiti la pensie inainte de 50 de ani,caci orice armata are niste conducatori iar in caz de razboi actuali conducatori politici si militari ai tari vor conduce si armata Romana,ori conducatori chiar si aia care ajung pe front stau in spate la adapost in fata adica primul care moare este soldatul sau altfel spus prostimea,asa a fost mereu si asa va fi si in viitor,ia zi mai patriotule ala care ii dadeai exemplu pe Ucraineeni cine lupa in Ucraina, Putin cu Zelensnki sau oameni fara nume si de o parte si de alta care mor atat de multi ca nici nu li se pomeneste numele,se stie doar de generali sau comandanti atunci se spune,a murit generalul Ivan sau comandantul Ivanov.
1
3
Cine a mai pus mâna pe o armă au acum de la 45 de ani in sus, dar avem 1000 de generali salariul unui soldat cu tot cu norma de hrană e in jur de 3500 de lei, deci cine să lupte ? Ținând cont că guvernul actual a fost votat de 33% din populație cam așa sunt și răspunsurile !
7
0
facut de idioti pentru idioti!
6
1
Jiji se bate singur cu dumnezeu impotriva oamenilor
4
4
Trimiteti atunci coruptii pe front
11
0
noi sintem deja sub rusi,demult.Toti aia care au vindut gazele,padurile,aluminiul,ne.au pus talpisimt agenti rusi sau platiti,sosoaca,simion,securisti. Generalii nostri sint la furat,uitati.va ce prostii spun,ciuca deabia leaga doua vorbe.Lupta se face cu mintea,cum o fac ucrainienii,drone,informatii,punct ochit punct lovit,nu carne de tun stai in transee si tragi in luna.Sa mor din cauza unor incompetenti ptr o tara vinduta deja si cumparata??????
9
4
sa mearGa procurorii,judecatorii,militaurii,pensionarii vesele de 45 de ani,n.ar mai trai mult inainte,sparlamemtarii,hotii,machi.voi sa mergeti!
9
2
Asta este atitudine de userist p***t. Hai ca am facut si un pleonasm. Razboiul ar fi pentru apararea teritoriului national chiar daca unii au facut averi nejustificate. Ce legatura are una cu alta? Poate doar in capul vostru plin de fum sa fie o legatura. Luati exemplu de la ucrainieni daca de la stramosii nostrii nu puteti lua ca nu aveti studii. Ucraina este cea mai corupta tara europeana. Au niste oligarhi mult mai bogati decat boierii nostrii. Oligarhi care au facut averile pe baza legaturilor cu Rusia. Si totusi lupta cu succes pentru tara lor. Asta ii face o natiune de invingatori si de asta sunt sustinuti international. Pe cand noi din cauza voastra vom fi priviti mereu ca musafiri pe acest teritoriu numit inca ROMANIA.
0
15
Nu-i asa ca ati vrea ca prostii si saracii sa mearga la razboi iar copiii smecherilor sa o arda pe Dorobanti si in cluburi de fitze cu toate putorile in brate, masini de lux si kg de narcotice bagate in ei de viata grea pe care o au ?! Il vedeti pe fi-su lui Olaroiu, Erbasu, Nicula, Chitac putoarea lui Dumitrache, Cosmin Stroe, etc luptand prin santuri, paduri cu dusmanul?
17
0
Păi românii mai au patrie?
12
1
Sa se lupte fanarioți! Au dreptate!
9
1
Au perfecta dreptate
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614