REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Românii s-au BULUCIT în hipermarketuri, pentru cumpărături 'strict' necesare

Românii s-au BULUCIT în hipermarketuri, pentru cumpărături 'strict' necesare

Replica API 14 aprilie 2020 | 00:00 2066

Speriați probabil de intens proroocita criză alimentară care o să bântuie România în perioada imediat următoare, constănțenii au dat buzna în supermarketuri și hipermarketuri pentru a se aproviziona pentru sărbătorile Pascale care bat la ușă.

Cu toate interdicțiile și prevederile ordonanțelor militare, constănțenii au ales să fie rebeli și să rupă lanțurile nevăzute care îi țineau în casă, primul pas fiind aglomerarea hipermarketurilor pentru cumpărături. Chiar dacă autoritățile au anunțat că programul de funcționare a magazinelor va fi mărit în Săptămâna Mare pentru a permite tuturor să cumpere cele necesare pentru sărbători, iată că oamenii nu înțeleg acest lucru, preferând aglomerația. Cu toate că regulile de distanțare social sunt cât de cât respectate, aglomerația este de rău augur, pericolul de infectare fiind unul destul de mare.

Cu toate că veniturile multor români au scăzut din cauza măsurilor luate de angajatori odată cu declanșarea stării de urgență, lucrul acesta nu se vede și în ”coșul” zilnic al constănțenilor. Potrivit reprezentanților unui hipermarket, vânzările au rămas la același nivel ca cele de anul trecut. Singura diferență ar fi intervalul orar destul de restrâns (11-13) în care pensionarii au voie să își cumpere ce au nevoie, din cauza acestuia creându-se haos și aglomerație.

Românii pot comanda și online

În ajutorul cetățenilor vin serviciile marilor magazine, de livrare acasă a cumpărăturilor pe care le poți face foarte ușor în mediul online. Cumpărăturile online sunt o variantă de luat în calcul, pentru toată lumea, indiferent de vârstă, în felul acesta evitându-se aglomerația. Însă comenzile online trebuie făcute din timp pentru că platformele online ale hipermarketurilor sunt destul de ocupate, astfel că există riscul ca masa de Paște să fie destul de sărăcuță.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata lumea spune izolare , izolare si baiatul asta velea pune bomboana deasupra colivei romanesti la presiuunea popilor corupti si netrebnici, cine va plati pentru treaba asta, cine va plati pentru mortii care vor apare, stim ca romanii sunt haotici si o sa fie o nebunie ? Preafericitul dany , jubileaza , de guvernul asta slab in frunte cu presedintele !
0
0
Haoliuuuuuuuu conasule.As kokar as mokar.Sa ies si io din casa la market sa cumpar 3 foi da ceapa,1 pastarnac si 3 ridiche.Pupavas buriku vostru ala facator da minuni.
1
0
E aglomeratie ptr ce pensiile au intrat in aceasta perioada ptr 5 milioane de pensionari
1
0
Da, a zis f bine Mario. Pentru f multi nu vine Pastele, ca habar n-au ce-i aia daca ii intrebi, vine doar un prilej sa bage cat mai mult in ei. Sa puna pe masa tot ce le pofteste stomacul si sa se ghiftuiasca pana nu mai pot
2
0
D-le Prefect noi cei mai batrini de 65 de ani cum putem cumpara produse se miel daca ele sunt scoase la vinzare in marketuri la prima ora?Deasemeni in intervalul 11-13 cumparatorii sunt dela 5 la90 de ani cei din marketuri nu respecta prevederile Ordonantelor de urgenta,dumnevoastra nu stiti asta,sa inteleg ca nu va aprovizionati din marketuri si nici nemurile voastre?
2
0
Sarbatorile crestine sunt de esenta spiritual,asa ca nu esti obligat sa te imbuibi .Ca aceste sarbatori au fost denaturate si transformate in prilej de betiveala si haleala este adevarat,tocmai pentru ca esenta nu este inteleasa,ba chiar luata la misto'. Hai sa recunoastem ca de fapt majoritatea imbuibatilor de Paste nu sunt de fapt crestini decat poate declarativ,asa sa se bifeze acolo ceva. Cei cu islamul omoarea nevinovati cica in numele lui Allah,noi de imbatam si ragaim in numele lui Isus. Cei cu adevarat religiosi sunt extrem de putini, peste tot.
7
1
Mai duceti-va dracului cu carantina voastra!
5
2
ATAT STIE SI RUMANU SA BAGE IN EL
4
2
Nu va mai inghesuiti ca e vorba de mancare zilnica ce atata cu pastele vostru intrati in com faceti toxiinfectii, pancreatita ajungeti la spital si crapati. N ati vazut cum.a murit avocata din sinaia fata tanara, avea meningita si au lasat o pe pat o saptamana. Acum a dat strechea cu covidul nu se mai ocupa nimeni de alte boli moare lymea cu zile. Manncati putin ca va ia dracu daca ajungeti la sp mare
9
1
foame mare,prostie multa
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272