REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Românii s-au dezlănțuit pe pagina lui Klaus Iohannis: președintele este efectiv măcelărit

Românii s-au dezlănțuit pe pagina lui Klaus Iohannis: președintele este efectiv măcelărit

Cristina BĂRBUCEANU 9 decembrie 2022 | 09:36 1139

Ratarea aderării la spațiul Schengen a provocat un val de indignare în rândul românilor, iar pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis a început un adevărat dezmăț.

Peste 3300 de comentarii i-au lăsat oamenii președintelui, în majoritatea acuzându-l că n-a făcut nimic concret pentru a favoriza intrarea României în Schengen.

De remarcat faptul că, în majoritatea comentariilor, oamenii îl indică pe Klaus Iohannis drept principal vinovat ca șef al politicii externe a României.

Iată câteva dintre comentariile lăsate pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis:

”Ați făcut din România preșul străinilor și acum ne mirăm că suntem călcați în picioare. Felicitări, continuați politica milogilor, continuați să dați resursele țării pe nimic străinilor, continuați batjocura!”.

”Domnule președinte, nu-i așa că era prea dificil să vă întrerupeți weekend-ul de la mijloc de săptămână ca să vă deplasați în Austria? Să încercați să-i convingeți pe austrieci? Sau măcar să înțelegeți de ce nu ne vor în Schengen?”

”Atat? Iar ne lasati sa fim umiliți fara sa ripostam???? Nu le bagam destui bani in buzunare???? Slaba reactie... Lasa ca ne trece amarul...”

”Iar avem discursuri cu derulare doar în viitor, care se concretizează în nimic? Am obosit de "vom face", " va fi efectuat".Sunteți exemplul salariatului pentru care trece luna și intră salariul. Dacă ați fi avut salariați cu aceeași atitudine în primăria Sibiu, i-ați fi recompensat pentru efortul depus? Nu credeți că este momentul să dați socoteală pentru situația în care se află România?”

”Austria are dreptate: avem granițe nesigure! Când au furat pădurile României, nimeni nu i-a oprit...”, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa va trebuie, popor roman retard care ati votat ca vitele. Acum va plangeti de conducere p*****a si preturi mari. Sa ma cac in Romania voastra de tata plina de analfabeti, hoti si bagaboante.
0
3
ia catalogul, na catalogul, ia paltonul, etc. votati-l a n oara! asa va trebuie! am vazut un arab pe un magar. de bici avea legat un porumb pe care il plimba prin fata magarului, care facea citiva pasi impleticiti! asa si romania cu iohanis.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212